Jumaat, 28 Oktober 2016

DAPATKAN BAJU ORI









DAPATKAN

BAJU TEE

BARANG 

YG ORI DARI

KEDAI BERSIH

DI 8 AVENUE

#Bersih5: Pemuda 

Pakatan  Harapan 

lancar 'Yellow Weekend'
Pemuda Pakatan Harapan hari ini menggerakkan kempen bersepadu "Yellow Weekend" dengan menyeru masyarakat awam memakai baju-T #Bersih5 atau kemeja berwarna kuning pada setiap Sabtu dan Ahad.
Kempen ini bertujuan menggelombangkan #Bersih5 di kawasan-kawasan kampung, lokasi-lokasi awam, pejabat-pejabat awam dan swasta, lingkungan-lingkungan persendirian dan universiti-universiti.






























-------------------

8 ulasan:

Nazrio berkata...

Ni boLeh membawaK je amaLan bidaaH ni Broo.bahaya bidaaH macam syiaH Kristen dan berbagai-hagai kapir..macam baca Yasmin maLam jumaat ... bidaaH broo... tengoK spendar ahLi wrestLing haLaL boss...tak bidaaH, tengoK buLLetin tv3 Lagi besar biG pahaLa dong mas...ini negara di tadbir urus EPENG

Awanama berkata...

Sudah dapat SIJIL ke ????

Kalau tak nanti semua kena SAMAK AIR TANAH BASUH 7 KALI....

Bebende nih tak boleh main main

Awanama berkata...

Hati2 sikit. Nanti puak penentang akan kata tujuan Bersih sebenar ialah utk buat bisnes jual baju dan aksesori Bersih

Saiful berkata...

I rest my case my looddd

Saiful berkata...

Kondom kuning ada ka....sabun cap bersih utk melancap ada.... pooodah

Saiful berkata...

Per tunjuk kan fesyen nnt TT pakai spenda kuning...brp percent TT punya..putar Jaya selalu 15 percent..ni setahun sekali mau 50 percent...pooodah..semua kwrana ekonomi fulusikom..preeetttt pretttt

Awanama berkata...

Hang ni yg kena liwat tu ka? Meracau semacam

Batu tepi jalan berkata...

8 avenue tu kat mana bhai??