Jumaat, 28 Oktober 2016

SINAR KEBODOHAN



MAHU MENTERI BODOH
peruntukan pendidikan juga dikurangkan bro..ini adalah kerana isteri rosmah yakni najib tidak mahu menteri2 kabinetnya kelihatan bodoh..kalo anak2 muda pandai, maka akan terpancar sinar kebodohan dan kededakan menteri2 najib..

terkini jabatan tenaga manusia telah membekukan pengambilan pelajar2 yg tak berjaya ke universiti..dibawah jtm ni ada adtec, ada ilp dan lain2..sila cari sendiri..kalo anak muda yg pandai2 pun susah nak ke universiti apatah lagi over the sea, maka yg pangkat2 tiga, sap, atau yg gagal juga dinafikan hak belajar..

barangkali rosmah isteri najib mahu membina universiti baru bernama universiti rm50..sial punya rosmah isteri najib..lagi sial ulama yg terima rm90juta senyap2..tak yah belajar kat middle east, belajar kat tahfiz je..pandai gak dan bole jadi ustaz roti jala..kaya pun kaya.. on SUMBANGAN ISTERI ROSMAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/27/16



--------------

3 ulasan:

Awanama berkata...

Isey2, ingat dh insaf mulut tu? Tuduhan kalau tanpa bukti tu fitnah. Ada dpt dr WSJ sapa terima, akaun bank mana & carta aliran mcm akaun PM tu x? Kalau takat tuduh xda bukti mcmcakap org mabuk, elok la hentikan. Jgn ddk tambah dosa kering... hehe. Sahabat parti yg baru nk setahun dh ada wisma sendiri dpt dedak dari sapa pulak ya? yg ni realiti, bukan fantasi bro isey... siasat jap.

Awanama berkata...

Koleksi tin Milo ada siapa audit. Bila nak saman SR. Dah nak masuk 3 bulan. Mcm saman Najib je

admin berkata...

Permata dapat juta juta sebab projek bini Najib. Peruntukan ke IPT dikurangkan. Itu macam pun UMNO tetap menang PRU. Orang Melayu ni mesti bangsa paling bangsat dalam dunia. Orang Melayu paling ramai masuk neraka. Kalau tak percaya cuba mampus. Perasan bagus. Tamadun Melayu merupakan tamadun akhir. Bangsa lain semua tamadun lama. Tamadun Melayu bertuhankan duit dan sex. Tak percaya? Tanya Hard-ee. PuII! !!