Isnin, 1 Februari 2016

MENONTON KASIDAH GERMAN


BERITA TERSEBAR
ADA YB TENGOK 

KASIDAH GERMAN

INI KETIKA LAWATAN RESMI
ATAS JEMPUTAN
KERAJAAN  GERMAN

DARI PARTI APA YB INI?

SAJE TANYA
JANGAN MARAH





ADA SERBAN
Yg tengok porn kat german tu pakai serban besar ke? Tanya jer jgn marah. on APA HUKUM TENGOK PORN?
Anonymous
at 6:54 PM

MEMANG POWER
Ko punya libas TT... memang power... TT penonton porno ni pun dah terbitkan buku tak tau ke... on APA HUKUM TENGOK PORN?
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 6:39 PM

TERANGKAT JUBAH
Hukumnya: Terangkat jubah!!! Itu kalau pakai jubah sahaja!! on APA HUKUM TENGOK PORN?
Abdul Said
at 6:16 PM

USUNG TILAM
Kes jerman tu nak kena usung tilam, selimut, katil tak untuk cari dna. on APA HUKUM TENGOK PORN?
Anonymous
at 6:08 PM

ADA SERBAN KE?
kalau tengok sambil pakai serban pula, macam mana? kah kah kah on APA HUKUM TENGOK PORN?
Anonymous
at 6:06 PM

BELAJAR BAHASA GERMAN
Apakah hukom nya tonton filem ngentot berbahasa Jerman, bahasa yang kita sepatah haram pon tak reti .. mungkin makruh kot, sebab tak faham bahasanya .. atau mungkin diberi pahala kot sebab tujuannya nak belajar bahasa Jerman. on APA HUKUM TENGOK PORN?
panglimo potaseh
at 6:02 PM

KONTOL MASIH BERFUNGSI
Hukumnya harus selagi kontol masih berfungsi on APA HUKUM TENGOK PORN?
Anonymous
at 5:25 PM

TANYA NOH GADUT
Bagi wa hukumya berdosa utk rakyat biasa tapi untok menteri errr tanya noh gendut...utk ostad lak, Jika ostad tu sama bau atau sekutu umno tu pun kena tanya noh gadut kah kah kah on APA HUKUM TENGOK PORN?
Anonymous

at 4:55 PM

BOLOM BERSUNAT
Omak aii, camtu punyo tonggeng...tok lobai bapok pun buleh stim, yo lah hukum totap hukum, budak tadika pun tau haram sementaro bolum bersunat...masalah ea iblis tak kiro ekau urang biaso ko ostad ko...klu dah sunat tu mmg goli goloman bondo tu, sobab tu kito jangan mandai2 ngaku ulamak....tapi perangai selisih maklaikat 44, meh le kito buat rosmi padi...omak aii pandai gak den bersyarah, tapi den bukan ostad on APA HUKUM TENGOK PORN?
Anonymous
at 4:45 PM



-----------

5 ulasan:

Nazrio berkata...

Kenapa TT tak try pakai jubah
SeLagi tak pandai pakai spendar
Jubah sangat sesuai pakai
Benda tengah togaK pun
BoLeh berjaLang~jaLang ong....on

albert magic berkata...

dia tengok porno syariah compliance

Lebai Sadiq berkata...

Pacucin la tu kot gamaknya.. syiok! Kah kah kah

Awanama berkata...

Bila budak temerloh nak berhenti kerja ????

Macam mana anak anak buah SOTONG ada Otak Sampah saja

Bodoh lah

Arie_73 berkata...

Tngk porno German hukumnya harus sbb pelakonnya kafir harbi tapi..klu pelakonnya melayu islam hukumnya HARAMJADAH..ingt tu tuan2..hukumnya HARAMJADAH - on Ustaz Parti Sampah SeMalaysia