Selasa, 10 Disember 2013

TEKA SIAPA KONTREKTOR




KUALA LUMPUR 9 Dis. - Kualiti pembinaan Hospital Serdang terus menimbulkan persoalan apabila insiden siling runtuh di situ sering berulang dan membahayakan nyawa kakitangan serta pesakit hospital tersebut.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... SILA TEKA SIAPA KONTREKTOR...kah kah kah..

kah kah kah...KONTREKTOR JEPUN?.. kah kah kah..

kah kah kah...KONTREKTOR SWISS?... kah kah kah..

kah kah kah..KONTREKTOR CHINA?... kah kah kah..

kah kah..KONTREKTOR KAPIR MAKAN BABI?..kah kah 

kah kah kah..ATAU KONTREKTOR MELAYU ISLAM?... kah kah kah







---------

5 ulasan:

Aidil berkata...

kontraktor EEeeeeeeeeeeeeeee..

Awanama berkata...

mcm gini nak buat loji NUKLEAR!!!
gamaknya jadi Chernobyl lah Malaysia

Awanama berkata...

Aku rasa elok sapa2 dlm pembangkang yg pegang portfolio nuklear ni, cadangkan menteri2 UMNO dan MP-MP pakatan, sila buat tour mcm Elena Filatova tu melawat Chernobyl Exclusion Zone, apekehe yg cover 30km radius, 600km radius dan 2600km radius.. kendian bawak pulak gi Fukushima Radiation area yg lautnya sedang digoreng2 hasil kecerdikan teknologi nuklear jepun..hinggakan gred nak beli ikan pun, rakyat jepun susah hati nak makan apa2 hasil mahsul dari kawasan radiasi..

Gerombolan sebok suruh rakyat muhasabah diri.. sendiri punyer badan, langsung x menghisab nasib rakyat jika musibah nuklear berlaku.. gerombolan buat projek hospital, stadium, perumahan lereng bukit dan masjid pun dah mcm2 berlaku runtuh..inikan pulak projek nuklear.. takkan semua nak sandar ketentuan tuhan kalo sendiri yg buat2 bodoh walau org ramai dah ingatkan bahaya yg pelbagai ni.. akhirnya Melayu kene lari tinggal di India yg segala mcm huduh utk hidup selamat.. time tu ketuanan melayu, ketuanan cina dan ketuanan keling, apa satu pun dah tak laku lagi, baru nak sedar?

Awanama berkata...

Berita sedih fukushima: http://www.angelfire.com/extreme4/kiddofspeed/journal/volume5.html

Bila la umat melayu nak sedar?

Awanama berkata...

Ranhill Berhad...direct tak aku...