Isnin, 21 April 2014

SIAPA MALAON INI




KOMENTAR


ada tiga  pekara perlu tuntas



PERTAMA: dataran merdeka

bukan milik  malaon ini


KEDUA: 52% rakyat sokong pakatan

rakyat


KETIGA: malaon ini bukan tengku



---------

8 ulasan:

Awanama berkata...

siapa tak kenal tongku fraud...siapa tak kenal pundekar porlimon,siapo tak kenal ngok-ngok punjilat gerombolan..semua main wayang..
Kata tak mohon permi...bila mohon malaon akan kata ,Dataran under repair ,banyak bulu puk-puk hujang mingu kat situ..DBKL kena jilat dulu kasi bersih,,so no using dataran..kah kah kah
ngok-ngok penjilat akan buat repot pulis baratus beribu,,pukida,perkosa,pukipun,ali tonggeng dan semua pukieees penjilat akan kata langkah mayat kami...kah kah kah ..
Tapi mascam abang isham selalu cakap..semua terkencing dan nyorok bawah kain big mama hari tu..Gerombolan 47 % tahu yang nereka ada sokongan itu macam banayk termasuk undi mat bangla,indon,myanmar dan posto kah kah kah
Pakatan ada solid 5@ % undi..no main main posto and bangla..very strong,,,Ini strong keluar..hilang semua ngok dan penjilat gerombolan..Cukup kalau kena bau kencing 52% tu..kah kah kah.
harap pulis je mat jibbon and company nya..kah kah kah..kah kah kah..Katak akan menongger cool beer di di beer garden,

Awanama berkata...

cis brani kau lawan kluarga diraja nuie dia ade title tungku tau..tungku api...sejak bila dbkl kasi permit..kah3x..ini kera bat diraja ajaib asal dr atah berantah

Awanama berkata...

Tapi malaon nie sedang scandal dgn pelakun yang cun..masih bergetah..
nonoh masih tembam..

tukar najib berkata...

Tahniah TT. Kau berjaya membantutkan selera makankan dengan menyiarkan gambar malaon tersebut.

Awanama berkata...

ke empat; muka malaon ini mcm zombie

Nazrio berkata...

TA = TENGKU AMPU

TAK SALAH JADi TENGKU
LANTAK LAH DiA AMPU
LANTAK LAH DIA
TERHINGiN JADi TENGKU
TAPi...
HARD ROCK CAFE ISLAM TUUUU...
BILA NAK BUKAK
SESEKALi UMNQ NAK JUGA
STiM CARA ISLAM

raayeop berkata...

Harap semua mengambil tindakan yang betul untuk negara

Awanama berkata...

Tengku Fraud dari negeri pasir berdengung di Hard Rock!kah..kah..kah..Banggang punya malaon...