Jumaat, 15 Julai 2016

BINI ROSMAH MAKIN BODOH
       SAYA INGAT

Yar yar Saya ingat sangat pesan kepala pahlawan bugis ini yakni:- 1. Jgn culi luit olang. Tapi saya mau tambah satu pesan- jgn hantam mulit olang yg bukan bini sendili. 2. Saya juga sangat picaya sama ini olang pahlawan mappadulung bugis pesan yakni- jgn jadi olang munafiq yang bila cakap lia mohong lagi bila janji lia capati lagi bila di beli amanah lia khianat. 

Lagi ini sanrobone ala pesan kalau mau ambil derma jangan masuk akaun sendili takut2 jadi lasuah. Misti mau angkat utk derma dlm akaun parti supaya tak boleh culi itu luit. Sekalang tengok apa sula yadi olang bugis cakap tarak selupa bikin punya. Luit derma sula masuk akaun sendili tapi sula sumpah tarak guna itu lui untuk sendiri punya...manyak jujur ini macam punya olang.

Manyak susah cali ini macam jujur punya olang. Ini macam punya bugis bole jadi ketua sampai lia mati pun olang manyak ingat lia punya jujur. Gua sangat suka ini macam olang tarak sifat munafiq sama manyak korban wang negara. Manyak tengkiu. on LAWAK BANGANG DARI BINI ROSMAH
Publish | Delete | Spam
bakri
on 7/14/16

------------

1 ulasan:

Awanama berkata...

siakap senohong, gelama ikan duri,
cakap bohong lama2 jadi menteri..

ada golf ada kedi,
main golf duit org bagi..
yang islam pasti suci,
bukan islam kafir harbi walau bergantang berjasa berbudi..
yang penting mamak tanjung happieeeee..
walau duit hilang dlm tabung hajeeeeee..
ismeeeee sudah lareeeeee..


"pandai bukan kpi jadi menteri.yang penting ada setia.keberanian seberani ISIS..."---isteri rosmah prime minister of malaysia.