Rabu, 7 Disember 2016

NAJIB DAPAT SOKONGAN KERUSI MEJA
JAMUAN TAK ADA YG DATANG
Kedatangan dan kehadiran sangat basic dan penting, dari sekolah hinggalah bekerja, hinggalah majlis besar seperti kenduri kawin, kesemuanya ada senarai kedatangan. Oleh sebab itu, saya rasa terpanggil oleh satu suara dalam kepala sendiri untuk menjadi juruprihatin pada senarai kedatangan, sebelum lokman noor hakim lantik diri dia. 

Dengan jawatan baru ini, saya umumkan persetujuan majlis tertinggi senarai kedatangan dengan ayat pengkomen ketiga bersabit ahli seumur hidup umno. Menilik sejarah, pernah satu ahli majlis tertinggi umno sendiri berkata pembangku timbalan presiden umno adalah jawatan amat penting. 

Kerana pemegang jawatan mesti ahli berdaftar, maka sahih lah, bangku merupakan ahli umno. Akibat pentingnya kedudukan itu, tidak heranlah jawatan bangku diadakan begitu banyak bilangannya di kalangan ahli umno, mungkin dipelbagaikan portfolio masing2 seperti bangku bola, bangku kaki, bangku kayu, dsbnya. Rayuan saya, prihatinlah kita bahwa umno=nasi dan juga umno=bangku. on PENYOKONG SETIA NAJIB KERUSI DAN MEJA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/6/16


--------------

Tiada ulasan: