Sabtu, 14 Januari 2017

ENTOT BAIK DI JAKARTA




RONGGENG

JAKARTA

SAYANG GUA

TAK LEH GI

WOW!

PANCUTAN

TERLAMBAK

ENTOT BAIK


Jakarta: the unlikely capital city of sex and swinging


It is surprisingly easy to be inducted into the swinging scene: the procedures are pretty straightforward. The key is knowing someone on the inside. I type “Jakarta swinging scene” into Google and in two seconds I am staring at links to several websites with physical addresses and email addresses of who to contact. There are several swinging clubs around town, with varying degrees of discretion, my Pilates friend informs me. But “the safest way”, she adds, is to join an official group online.

BACA DISINI:
https://www.theguardian.com/world/2017/jan/14/jakarta-the-unlikely-capital-city-of-sex-and-swinging


---------------

4 ulasan:

Awanama berkata...

Jgn dok tempa bala bencana, nanti tak larat tanggung

Awanama berkata...

Tt dah letih menghasut kat malaysia. Tt dah berenti tulis hal politik malaysia. Tt dah letak jawatan dari ngi. Tt dah kecewa, jari kebas menaip, mulut berbuih bersyarah, tapi bn kekal kerajaan, umno tetap memerintah, ketuanan masih berkuasa, najib terus berleluasa. Tt dah alih blog fokus pada cinta, romen, sex. Tt dah sedia tulis tentang hari valentine, parti liar, laman lucah, kelab sex. Tt dah lupakan malaysia yang tandus cerita sex selain bayi baru dilahirkan dengan rahsia dibuang luar masjid atau dalam jamban. Tt dah mula teroka kota-kota dunia antarabangsa mencari kisah sex yang lebih menggila tanpa syarahan nasehat atau terpaan serbuan oleh ustaz dan orang ugama. Eh jap, tuan penasehat tu bukan ulamak sedunia ke? Boleh ke dia nasehatkan orang luar dari malaysia, las vegas ke, amsterdam ke, jakarta ke? Tanye je, janganle mare

Awanama berkata...

Bila hidup makan rasuah , makan babi maka perangai pun ikut macam babi lah

Biasa lah

Bukan bebende baru pun

Bila dapat kanser nak mati baru nak menyesal

Bagus lah

Go Entot Gaya Babi....

Boleh.... Boleh....

Tak payah ke GERMAN !!!!!

Awanama berkata...

ini memang betul..jakarta kota keseronokan..dijakarta takda kaki skodeng, dijakarta bole buat apa saja..takda polis2 kaki pau macam kat malangsia...dijakarta ada parti ulama, dijakarta juga ada pula jawa kaitan wali songo..diindon juga punyai warga teramai islam, wlauun report tu betul, namun ini memalukan warga islam walaupun hakikatnya betul...diindon, kiai2 juga bole menhapuskan dosa..dulu rasuah diindon yg paling tinggi walaupun islam teramai didunia, namun kini malaysia sudah memotong ranking indon dlm list rasuah terkuat didunia..kia2 indon juga la yg memberikan tunjuk ajar parang terbang, ilmu memutih dan lain2 kpd anak2 jawa ditanah melayu terutama jawa dari sabak, sekincan, tanjung karang...kalo rosmah ada guruji, tak mungkin umno islam takda simpan jin2 islam yg bersunat...islam diindon tidak melihat niaga seks sbg musuh,yg dilihat sbg musuh adalah irsad manji yg meminta utk beritihad..berfikir..berfiir lebih bahaya dari perniagaan seks atau rasuah atau ilmu hitam...pasti wali2 aceh jeles dgn wali2 dari jawa asal china...