Khamis, 5 Oktober 2017

LUBANG JUBO SAIFOL






FACE BOOK

Senjata paling berkesan lagi mujarab di bumi Melayu-Ameno adalah lubang taik.

Adakah beliau akan keluar dari lubang taik di saat nyawa Parti Keramat Melayu berada di hujung tanduk...??

Mungkinkah ini aset yang terakhir senjata terkahir akan dikeluarkan, sebagai penyelamat karier politik Ameno sebagaimana isu yang lepas ??


Pishar Zain sexpul aljuburi akan muncul di saat² akhir, sekarang dia sedang memanaskan badan.
LikeShow more reactions
Reply
19
September 27 at 9:42pm
Manage
Sellakkannu Seenivasan Kalau macam ini tak payah kerajaan. Rakyat cukup utk perintha. GST & Pelancungan memberi peruntungan. Tak malu ke, kerajaan hidup dgn sumbangan Rakyat yang paksa Di pera.
LikeShow more reactions
Reply
8
September 27 at 10:40pm
Manage
Zul Tan Mat tongeng jubor kalau nak famous lagi bukan susah sangat, tongeng je buntot tu kepada si botak dapat lah first class lanyanan melancong dunia, bukan tak biasa lagi bukan sakit nya sekejap je engkau akan famous lagi dapat duit lagi.
LikeShow more reactions
Reply
4
September 28 at 1:08pm
Manage
Imran Abdul Khalim Siapa calon calon lantikan Najib pada PRU14 nanti? 
Adakah geng geng penjilat yg sedia ada, yg rakyat meluat satu satu muka mereka...
...See More
LikeShow more reactions
Reply
5
September 27 at 10:32pmEdited
Manage
Biskut Mayat Maksud erti kata xsedaq dgn pemberian Allah s.w.t selama hidup di atas dunia ni...ingat dunia ni tok moyang depa ka yg buat... Subhanallah...
LikeShow more reactions
Reply
1
September 27 at 11:52pm
Manage
Je Nal Mmg laa sbb nak byo hutang 1MDB...Rakyat la penyelamat...yg tangong...ko dgn bini joly laa




--------------------

1 ulasan:

Awanama berkata...

Takkanlah Dr Mahathir pun dituduh entot saifool nie hehehe