Sabtu, 18 November 2017

TURUN KE JALAN RAYA








JALAN RAYA

AKHIRNYA

RAKYAT

ZIMBABWE

TURUN JE JALAN

UNTUK 

MEGHALAU



RATU GUCCI

'Leave Zimbabwe now': thousands of protesters call for Robert Mugabe to go

Tens of thousands of people have gathered in the centre of Harare to call for the resignation of Robert Mugabe, as moves to force the Zimbabwean president to stand down gather pace.
Euphoric crowds filled streets in the capital on Saturday morning and cars honked their horns. “It’s like Christmas,” said one marcher, Fred Mubay. He said Zimbabweans had been suffering for a long time and were now, finally, happy.
Many carried national flags. One had a poster with a message for the 93-year-old president: “Leave Zimbabwe now!!!” while a vendor at an intersection held up a newspaper with the headline: “Mugabe cornered.”
The army seized power four days ago but Mugabe has refused its demands to leave office. The military and senior officials within the ruling Zanu-PF party now appear set on forcing Mugabe out within 48 hours.


SEJARAH

JALAN RAYA


IMELDA MARCOS

IBU TIEN

LEILA BEN ALI

SEMUA BERJAYA

DIHALAU

BILA RAKYAT

TURUN 

JE JALAN RAYA



-----------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

rakyat MESIAL tarak teloq!

rakyat ZIMBZBWE lagi TERRπŸ’₯R kalo dibanding dengan rakyat MESIAL pulak?

kenapa?
Bee siNg ajer kuat, kuat 'sorak', kuat MAKSIAT, kuat SEWEL ajer!

FAKTA ke AUTA?

Dari πŸ˜₯ ke πŸ˜‚ hingga 🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

lama lama jadi 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR

Tanpa Nama berkata...

Bukan x nak turun bro. Jahat dan baik pemerintah masih 50-50 ...still balance. Tunggu la reason mcm Umno vs MU, barulah Melayu akan turun. Kau lagi paham rasanya.

Tanpa Nama berkata...

Kau tgklah anak muda anti pakatan n x suka politik...tu gambar dulu..skrg ni anak muda nak demo anti harapan plak...kesian belia2 nih