Jumaat, 9 Februari 2018

SATELAH MEROMPAK - PENCURI MENARI





BERJAYA 

MEROMPAK

PENCURI MENARI





6 ulasan:

DIDI KOTA BELUD berkata...

lagu dia tu bha...sha la la la...sha la la la..in the morning...meke kering aku basah...semah is my darling...badut ni boleh menghiburkan warga block damai kat sungai buluh..alat muzik nyo..TAPUI jeee.....ya..nyanyi lagiiii....sial pukimak.

Awanama berkata...


The White Helmets Are A Propaganda Construct
corbettreport
https://www.youtube.com/watch?v=3vNwe7yKbwo

Awanama berkata...

sejak bila penROMPAK akan mengaku buat ROMPAK?

sejak bila penCURI akan mengaku buat CURI?

sejak bila penBUNUH akan mengaku buat BUNUH?



dahlah keturunan SEWEL, campur pulak keturunan PARIAH.....
patutlah SIAM tendang beberapa ketua dari kawasan sendiri
lebeh dari SATU RATUS tahun dulu...

puak BRETESH yang TAMAK lekas 2 telan kawasan dari SIAM pulak???


MALAYA lagi TAMAK!
telan kawasan BARU dari BRETESH secara FREE, klaim tanah sendiri
lepas tu klaim keturunan BOOMI-POOTAR,

sikalang dah terkena SUMPAH,
"NASI SUDAH JADI BUBUR"
"LENTUR BULUH DARI REBUNG"


buluh dah SEWEL, macham nak LENTUR buluh, buluh PARIAH pulak????????????

HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR

Awanama berkata...

depa dah kaya doh, kita bila lagi. nothing will happens, pasai tu jiba menari, hang pi teriak, hang pi lah ceramah setiap malam, selagi ada kuasa melayu masih layu makan dedak, nothing happens kah kah kah

Awanama berkata...

yeh yeh yeh..!!!!
gua curi.. gua famili jutawan.. gua beraya..
gua melayu islam spisis parti ketuanan..
kebal kebal kebal..
lembu mampoos kondo gua dapat..
ratusan juta gua songlap...
ade bini orang komisen serap...
rafizi penjara 30 bulan

gua famili kebal...
terbongkar pon ade unsur korup...
rafizi masuk lokap..
gua dan famili bebas...
kah kah kah kah...

Awanama berkata...

Shahrizat umum sedia jadi calon bn bertanding Pru 14, dua tiga hari lepas tu jer rafizi pun diumum salah dan kena penjara 30 bulan. Macam dah tau jer. Soalan bocor ke ataupun skrip dah berjaya disampaikan pada balaci tukang umum? Apa kata anda?