Ahad, 20 Mei 2018

ENJOY DE MENJOY





ENJOY DE MENJOY

LEPAS SAHUR




4 ulasan:

Awanama berkata...

Eleh orang tu senaman je pon
Nape? Ko nak follow ke tt?
Cakap je la tak usah malu2

Awanama berkata...

Mcm2 cara menuju ke syurga; dgn cara menari, dgn cara solat dan berzikir dan mcm2. Tapi jln ke syurga paling epik ialah dgn mendaftar jadi ahli parti politik PAS! Har har harrr

Enculez Vous berkata...

Wah, kapir, yahudi, lahanat, DAP %$&:*", - _&

Nazrio berkata...

Ni macam practice jaLaLudin are Rumi, sambiL2 nasyid, zikr puji Allah Lakukan gerakan badan tiada berkenaan dengan rosmah atau sharijat jaLiL Pakistan yg byk Lembu sexy