Khamis, 13 Disember 2018

KEMUT HILANG POWER


KEMUT POWER

BUDAK ITAM

TAK LEKAT 

PADA MADEY

Isa Samad akan didakwa esok, kata laporan

BEKAS pengerusi Felda  Tuan Haji Isa Samad akan didakwa di mahkamah esok berhubung sebuah hotel di Kuching yang dibeli oleh Felda Investment Corporation (FIC), lapor The Star.

Isa hadir di ibu pejabat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) di Putrajaya pagi ini untuk memberi keterangan akhir.

Beliau sebelum ini beberapa kali disoal siasat dan ditahan pada Ogos serta direman selama lima hari sebagai sebahagian daripada siasatan SPRM mengenai pembelian hotel di Kuhing dan London yang melebihi harga sebenar.

FIC dilaporkan membeli Merdeka Palace Hotel and Suites pada harga RM160 juta - lebih RM50 juta dari harga sebenar.

TUAN AJI  ISA NI

BOLEH SELAMAT

PERLU BUAT

SIDANG AKHBAR

DAN BUKA

KESAH NAJIB

ENNTOT.... 

ENTOT SAPA?

KAH KAH KAH

DI PORT DICKSON--------------

2 ulasan:

DIDI KOTA BELUD berkata...

Aku batiori... Ejaan RAHMAN sudah habis... Betul... Belum lagi der... MAN yang hujung tu kena sebut sekali ngan RAHMAN...so RAHMAN MAN.... maksudnya dlm cina.. Slow slow leeer... Jadi batiori batiori lah gwa.. MAN hujung ni... Untuk nama nama ni PIEM dio... M... Madey.... A... Azizah... .N... Nurul izzah... Mudah mudahan guru nanak kabulkan.... Kakakakakakkakakakaa... Nuar takley... Dia ada kes.... Kakakakakka.. Sama cam najib. ....... Nanti anak isa samad blikmil dia.... Akakkakakakakakakaka

Awanama berkata...

Bro tt. Apa kes madey terima salleh keruak dan geng sabah masuk bersatu?
Anak musa aman pun diterima jugak. Itu semua org jahat bro, lu taknak ulas apa2 ke? Kalau pak sheikh yg terima diorang masuk pkr mesti lu bahan dia 21 hari dan 21 mlm, kan? Madey dah lembik ke? Apahal pulak lagi madey beri jaminan yg umno takkan dibubar? Kuasa madey atau kuasa ROS? Madey nak jadi diktator lagi ke? Apasal lu buat2 tak nampak? Ada masyuk ke? Tanya jer, mana tau kot2 dah kenyang.