Jumaat, 1 Februari 2019

PAMERAN DEMOKRASI





JEMPUT TENGOK

PAMIRAN

DEMOKRASI

DI PUBLIKA





---------------------

3 ulasan:

Awanama berkata...

Tak nak ah, gua nak gi durian hunting lg best

Awanama berkata...

amenda lu cite pasal pameran demokrasi bro..pameran lu tidak mdtgkan untung..kalo lu buat pameran halal jakim,berjuta2 akan masyuk terutama dari syarikat2 kafir..syarikat2 melayu, nak apply sijil halal pun tak mampu..dasar islam kapitalis..

Awanama berkata...

malas la aku nak tengok pameran demokrasi yg ntah hapa hapa tu. kalau ada pameran demokrasi berkaitan reformasi jalanan thn 98 dulu nak la aku pi tengok. alaa.. pameran masa tt lawan madey tu laa, alaa pameran masa tt bantu anwar hasut rakyat turun ke jalanraya utk halau madey dari takhta tu laa.. ke tt buat buat lupa? maklumla sejak jadi org penting bantu madey menang pru14 tt dah lupa anwar ke? kikiiki jom melawan lupa!