Ahad, 24 Januari 2021

TITIK PERGTEMUAN

 



TITIK PERTEMUAN

Unknown commented on 

"UMNO - DAP KERJASAMA"

Apa makna titik pertengahan? Apa kalau lu angkat 1 billion kena hantam bayar balik setengah bilion...ikut logik gua pun boleh angkat 1 billion kalau kena sailang wah kasi balik setengah billion...itu nama nya fair game bukan? Last rakyat angkat tin milo sikit susu rakyat kena slam 1 minggu kalau tak boleh bayar tambah lagi 1 bulan....itu macam kah jalan pertengahan geng politik?



 Lagi satu....ada olang nak jadi PM jumpa jalan tengah kautim dengan panglima sulah jatuh-hukum 12 tahun kenyit mata dengan presiden parti besar melayu yang ada 87 kes....ini jalan tengah kegilaan apa kah? Satu persoalan rakyat mahu tanya anytime siang atau malam petang atau pagi kalau rakyat tidak cukup makan ubat wang ketuk pintu parliament boleh dapat jalan tengah kah? Cibai mahu masuk parliament pun boleh kena tahan lah wei! Lagi ramai datang nanti itu lori merah FRU sudah tunggu...mana ada jalan tengah kasi sama rakyat huh?

2 ulasan:

Awanama berkata...

Baik presiden pkr,baik presiden umno, baik bekas presiden umno, baik setiausaha dap... Nie samua ada kes.. cilake pada negara, suwey pada kita... lu suweyyyy la weyy... Korang pigey bla la...

Awanama berkata...

Titik pertemuan nie apa...kalau Tetek pertemuam hanya Tar Ular yang tahu...KAKAKAKAKAKAKAKAKA