Rabu, 15 September 2021

ANWAR MEMIMPIN PAKATAN JADI MASALAH

 BERAPA KALI

MAT SABU 

GUAN ENG

KENA KECING

AMIN

RAMAI  MULA

SANGSI TERHADAP

ANWAR SEBAGAI

KETUA TERBAIK

UNTUK PAKATAN

AMIN


Unknown commented on 

"APA DAH JADI ?"

Wai! Wayang kulit lagi! Masih ada "gajah dalam bilik" Pakatan Harapan. Tapi pemimpin dan ahli parti buat tak tahu ... masih nak tipu rakyat? https://www.freemalaysiatoday.com/category/bahasa/tempatan/2021/09/14/selesaikan-dulu-isu-kepimpinan-bukan-fikir-pasal-logo-kata-penganalisis-kepada-ph/Selesaikan dulu isu kepimpinan, bukan fikir pasal logo, kata penganalisis kepada PH

PETALING JAYA: Ada perkara lain yang perlu dirisaukan oleh Pakatan Harapan (PH) berbanding memikirkan mengenai logo yang ingin digunakan dalam pilihan raya umum ke-15 (PRU15) akan datang, kata seorang penganalisis.

Oh Ei Sun dari Institut Hal Ehwal Antarabangsa Singapura berkata, gabungan itu perlu memastikan ia mempunyai kepimpinan terbaik untuk berdepan PRU15 dan menyelesaikan isu sama ada Anwar Ibrahim patut terus memimpin PH.

“Ada yang pertikai mengatakan mereka memerlukannya untuk terus memimpin manakala ada segelintir pula menggesa supaya beliau digantikan dengan pemimpin generasi baharu. Jadi, mereka perlu menyelesaikan masalah itu.

“Tetapi saya tidak percaya ada masalah dalam kalangan parti komponen. PKR sendiri mempunyai banyak masalah dalaman dan saya rasa anda akan mendapati mereka bertelagah dalam PKR, bukannya dalam kalangan parti komponen,” katanya kepada FMT.

 SUARA DILUAR PKR

MEMINTA ANWAR

UNDUR

AMIN

DALAM PKR SENDIRI

MASIH KACAU BILAU

AMIN

SEMUA INI BAWA

MUDARAT PADA

PAKATAN HARAPAN

AMIN2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Dey minachi... Ini Malaysia lah... Negara dunia ketiga. Gwa abam gwa xsuka. Rapiji ngan izzah gwa suka.

Tapi dari pengamatan gwa, yg sangsi dengan abam ni satu spesies saja. Yang nak dapat kuasa...bukan yg betul nak reform Malaysian politics...Nk gwa bagi contoh ke?
Cuba tnya mak lampir, saifudin, Rashid hasnon .....

Sbb tu gwa sokong azlina now... Biaq mampuih kaki lompat nak kuasa ni pasni. Kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Tak kira lah mana satu parti pun setakat ini tak jumpa parti yang benar ikhlas berjuang untuk kepentingan rakyat, mana ada yang berjuang untuk tubuh badan sendiri saja, jadi biarlah kepada UMNO saja, walaupun diketahui umum parti perompak penyamun tapi negara aman damai, projek sapu, pembangkang pandai bising sini sana tapi tak layak pun, setakat bising tepi jalan je boleh kah kah kah bagi terus kepada geng perompak supaya sampai satu Malaysia walau dah tahu Bossku perompak masih sokong so budaya cium tangan kaki akan berterusan kah kah kah mampooosss tambah KOBID melanda padan lah muka, kita tengok siapa jumlah bertambah kah kah kah