Selasa, 1 Jun 2010

APCO DAN APNO
DI ISREAL ADA APCO - DI MALAYSIA ADA APNOPEMIMPIN MELAYU GILA BURET AKAN DI PAUGAZA : NAJIB DIBERI 48 JAM UNTUK BERTINDAK -mkini

Najib Razak diberi tempoh 48 jam untuk bertindak segera membentang pelan bagi menyelamatkan rakyat Malaysia yang ditawan oleh rejim Zionis.

Menurut Naib Presiden PAS, Mahfuz Omar, parti itu juga menuntut dalam tempoh 48 jam berkenaan Najib perlu memanggil sidang khas parlimen membincangkan isu serangan Israel ke atas flotila kebebasan yang menghantar bantuan ke Semenanjung Gaza

KAH KAH KAH…

woit… MAT MONGOL INI TAK KAN SERANG DAN KUTUK ISREAL… kah kah kah..

woit… KALAU SERANG ISREAL… APA JADI DENGAN APCO… kah kah kah..

woit… TUNTUT AGAR APCO DI HALAU DARI NEGARA INI…kah kah kah..

kah kah kah… INI TUNTUTAN PALING MINIMA ….kah kah kah..

woit… KALAU APCO TERUS BEROPERASDI DI MALAYSIA BUKTINYA ZIONIS TELAH MULA BERSARANG…kah kah kah

kah kah kah… PDRM TELAH JADI PIDICO… kah kah kah..

woit… HABIS NEGARA TERJUAL… SARANG ZIONIS DI SINGAPURA….kah kah kah..

kah kah kah… TAK PERCAYA….BACA SEJARAH… kah kah kah..

kah kah kah...ASKAR SINGAPURA DILATIH ISREAL… kah kah kah…

woit.. ASAS STRATEJI PERTAHANAN ISREAL - NEGARA KECIL DIKELILINGI OLEH DUNIA ARAB..kah kah kah..

kah kah kah...ATAS STRATEJI PERTAHANAN SINGAPURA _ NEGARA KECIL DI KELILINGI OLEH DUNAI MELAYU...kah kah kah...

kah kah kah... MAKA WAJIB DI PAU PEMIMPIN MEKLAYU YANG GILA BURET...kah kah kah

12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ni betul pny amaran 48 jam ke?..jgn enjut2 tak pancut2 cm Pekasam..kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Ingat Umno teringat Israel.
Ingat Israel teringat APKO.
Ingat APKO teringat Najib.

Tanpa Nama berkata...

nasib baik ada apco bolehlah selamatkan warga Malaysia.tak percaya nanti big mama angkat telepon bagi arahan :
lepas!
ok madam'
kejap lagi keluar berita hebatnya si dia tu.

SweetSyira berkata...

Wahai kaum hawa 1M'sia marilah kita boikot pemimpin kaki perempuan mcm Najib ni, setakat pemimpin mcm ni bersepah kita boleh cari jantan hidung belang kat lorong-lorong belakang Jalan Hj Taib nu.. insaflah

Tanpa Nama berkata...

David Saul Marshall-First Chief Minister of Singapore is a Jew...

Tanpa Nama berkata...

suka buret..

tapi bila buret mendatangkan masalah...

KABOOMMMMMMM...

sapa ajar...?? APKO ajar ka....

Lang berkata...

umngok terlalu sebuk sebab warga mesia ada ikut konboi... terutama ada ADUN bee-end yang ikut serta... kalau tak boleh balik langsung atau dikorbankan... mcm mana... prk lagi?...

jibunaltuya poning palo... kiri dia mau undi, kanan dia mau nasihat, depan kawan timur tengah, belakang pekosa kesayang... apa lagi mau nuat... apco tolong bantu piem sket... kata dah bayar untuk beri nasihat... tuan penasihat bapa persen ini?

Tanpa Nama berkata...

ASAS STRATEJI PERTAHANAN ISREAL - NEGARA KECIL DIKELILINGI OLEH DUNIA ARAB.....ATAS STRATEJI PERTAHANAN SINGAPURA _ NEGARA KECIL DI KELILINGI OLEH DUNAI MELAYU...MAKA WAJIB DI PAU PEMIMPIN MEKLAYU YANG GILA BURET...Ini perkara yang sememangnya berlaku... Percaya lah rakyat Malaysia. Telur najib kena picit.

Tanpa Nama berkata...

"Semasa sedang berkemas ketika hendak balik, saya terjumpa kotak itu dan berikannya kepada pengurus bot dan beritahunya supaya pulangkan barang berharga ini kepada tuan punya. Saya kata jangan usik, jangan buat apa-apa. Pastikan ia dalam keadaan baik dan beri kepada Putera Saud Al-Saud," kata Bik Mama.

Menurutnya, dua minggu selepas itu baginda mengucapkan terima kasih kepada beliau kerana memulangkan kotak itu yang tercicir semasa sedang bercuti dalam bot yang sama.

"Putera itu kata nak berikan hadiah dan saya kata hadiah terbaik adalah untuk kesejahteraan rakyat Malaysia," kata Bik Mama lagi.

-------------------

Kalo ikut petikan cerita diatas, sungguh senang jer nak selesai masalah rakyat Malaysia yang ditangkap tu isham, lu saja bising2... Dengan Bik Mama, Israel pun takut meh...

Tanpa Nama berkata...

ambik apko nak kutuk zionist
macam ada yang tak kena je

madbi berkata...

woi tok usam, lu sapa ha. tokeh kedai jam ka???? siap nak bagi 48 jam!!!! kalau momggol tak mau turut kata, lu mau buat apa? sunat sekali lagi? ikat bom kat badan dan letupkan putrajaya? itu amaran bagi monggol tak da hal punya.... kalau ikutkan marah, aku teramat marah pasal mentor aku sdr haji JE yang tak tau apa berita..... semoga Tuan JE selamat dan dipelihara Allah SWT untuk meneruskan missi suci. airmataku menitis membayangkan derita semua sukarelaran yang sedang berjuang menghadapi tentera zionis yang disokong najib sial!!!!!

arr berkata...

Madbi...hang dah salah oghang tu. Bukan Tok Usam tapi Tok Mahfuz. Lain kali jangan salah no...nanti kena saman RM100 Juta macam KJ susah ko..