Selasa, 27 Ogos 2013

SYRIA AKAN DISERANG



DARI LIDAH PENGARANG
kuasa imperialis anglo-amerika telah bersedia
rancangan telah diatur 
semua tanda tanda menunjukkn
kaum imperialis zionis akan menyerang syria

sandiwara  saddam dipentas sekali lagi
di iraq ada sandiwara  weapon of mass destruction
di syria  ada sabdiwara senjata kimia

rakyat dunia wajib bersedia
rakyat malaysia wajib berwaspada

kita TIDAK menyokong perang
tapi hakikatnya selagi ada kaum kapitalis
hakikatnya selagi ada kaum imperialis
perang akan terus wujud

jika syria di serang:
israel juga akan diserang
libanon juga ada diserang
hisbullah juga akan diserang
ertinya
tunisia
libya
mesir
palestin
yamen
bahrain
iraq
afghanistan
dan 
pakistan

semua negara ini dalam kancah perang
ini bukan lagi perang kecil
ini perang besar

jika iran diserang
bermakna dunia akan masuk kancah perang

harga minyak meledak
sistem ekonomi kapitalis goncang
justeru:

kita wajib bersedia
kita wajib berwaspada
dalam perang dunia ke dua
telah  lahir banyak negara baru
banyak negara tanah jajahn bebas merdeka

jika perang dunia meletus lagi
kita dapat musnahkan
kuncu kuncu dan barua  british
kuncu kuncu dan barua amerika
rejim yang menindas
rejim yang rasuah
rejim zalim

kita berpeluang memusnahkan zionis tempatan
kerana  tuan mereka
kerana kuasa yang mendukong mereka
kerana kuasa imperialis amerika dan british 
tak ada masa untuk bantu mereka

perang ini juga akan memufliskan amerika
saperti perang dunia ked dua memufliskn britain

dalam masa yang sama
jika perang dunia pecah
ada kemungkinan kita semua musnah

inilah harga yang wajib dibayar
untuk merampas kebebasan kita


 BELAJAR PERANG
DARI BERPERANG

Report: Israeli, US and Jordanian commandos operating in Syria: American, Israeli and Jordanian commandos are currently deployed on the ground in Syria, training and operating alongside the rebels trying to topple Syrian President Bashar Assad, the French daily Le Figaro reported on Saturday. The report has not been corroborated by any official American, Israeli or Jordanian source.

Israel's Peres urges world to 'take out' Syria chemicals: "The time has come to make an international attempt to take out all the chemical weapons in Syria," Peres said, without elaborating if he envisioned this being achieved through military strikes or otherwise. "It's very complicated, very expensive, but it will be more expensive and more dangerous to keep" the situation as it is, Peres added


Warplanes spotted in Cyprus as tensions rise in Damascus: Warplanes and military transporters have begun arriving on Britain's Akrotiri air base on Cyprus, less than 100 miles from the Syrian coast, in a sign of increasing preparations for a military strike against the Assad regime in Syria




Assad warns failure awaits US military intervention in Syria

President says chemical weapons allegations are politically motivated and all US wars since Vietnam have ended badly
William Hague: Military Action Against Syria 'May Be Only Remaining Response'; The Foreign Secretary told MPs demanding the recall of parliament from its summer break ahead of any British involvement in any such intervention that it would "depend on the timing and nature of what we propose to do".

SILA KLIK IKLAN YANG DILIHAT
dana dari iklan akan di wakaf
kepada dapor jalanan
projek memberi makanan kepada
warga kota tanpa tempat tinggal
-----------

5 ulasan:

Saiful berkata...

biar pi perang..kita tgk sapa kuat..hg tak kesian ka tgk budak2 yg kena senjata kimia..hg ni syiah kut..poodah tt ..yg org kena bunuh hg tak kisah..biar pi iran kena serang..kita tgk syiah yg pukui badan sendiri tu lwn amerika..syukur ada amerika..berani jugak..
hg ada berani poodah..kawin pun tak berani..asyik melancap saja..
biaq pi perang kita tgk sapa kuat..
org syiah mmg cam ni..
siarkan komen saya ni..
..siap ada nama lg..poodah tt cakap mmg senang ..

Awanama berkata...

perang kapitalis sekarang sekejap2 je sebab perang berpanjangan tak baik untuk bisnes. tapi kerosakan lebih kurang sama teruk dengan perang dunia ke-2 dulu sebab senjata yang digunakan lebih dasyat.

Awanama berkata...

KAHH KAHH KAHH
KAHH KAHH KAHH
KAHH KAHH KAHH
KAHH KAHH KAHH

ITU LOGO BARU KE??
INGATKAN LOGO TAMARROD??!!
MANA LOGO TAMARROD??!!

TAMARROD
TAMARROD
TAMARROD

MANA LOGO TAMARROD??
DAH KENA BAJAK KE??
SIAPA YANG MEMBAJAK??
SIAPA YANG DIBAJAK??
SIAPA YANG TERBAJAK??
ATAU KAU YANG DAH TERLAJAK??

MANA LOGO TAMARROD??!!

TAMARROD
TAMARROD
TAMARROD

DAH MASUK JAMBAN KE??

MASUK JAMBAN !!!
MASUK JAMBAN !!!
MASUK JAMBAN !!!
MASUK JAMBAN !!!

KAHH KAHH KAHH
KAHH KAHH KAHH
KAHH KAHH KAHH
KAHH KAHH KAHH

Unknown berkata...

KAH KAH KAH
kau ni bodoh ke saiful?
kalau bodoh pun jgn tunjuk
bom kimia tu US punya kerja la bodoh
yg bunuh budak2 tu US la bodoh
org lain buat kerja,org lain kena tuduh
ni semua taktik nak membodohkan kau supaya org bodoh mcm kau setuju syria diserang
mcm mana la org bodoh mcm kau boleh jadi sebodoh ini?
KAH KAH KAH

Awanama berkata...

Untk apelah kite brtikam lidah dan bodoh membodoh kan antara satu sama lain..yg bertepuk tangan tengok gelagat anak bngsa kita adalah yahudi laknatullah.
adalah baik kita sesama kita doakan untk syria dan negara2 islam yg lain termasuk malaySIa yg semakin hari nampak nya semakin sia2. erk!!