Isnin, 30 Disember 2013

BERGULING DENGAN MEREKA





DARI FACE BOOK


Allahuakhbarrr!!!


KAH KAH KAH
KAH KAH
KAH

woit.... YAKIN KAH ANDA....kah kah kah...

kah kah kah...MASA DEPAN ANDA DI TANGAN MEREKA... kah kah kah..

kah kah kah...MASA DEPAN NEGARA DI TANGAN MEREKA... kah kah kah..

kah kah kah 
kah kah
kah

woit... SANGGUP KAH ANDA.... kah kah kah..

kah kah kah..BERGULING GULING DENGAN MEREKA... kah kah kah



-----------

7 ulasan:

Awanama berkata...

muka2 pun buat stock ngabehkan oksigen jer.. patut la RM200 kene lelong kat Pudu..

Awanama berkata...

Ya Kami sanggup berguling2 dengan mereka...atas katil>???

DIDI KOTA BELUD berkata...

Yang pakai kasut tu aku book...pakai selipar taknak...muka mcm selipar jepun....kasut reebook tu sedap sikit rasanya....hahahhaha

Awanama berkata...

Macam biasa TT. Kalau lu letak gambar puteri UMNO, gua mudah stim. Nak pegi jamban dulu. Gua nak crettt dinding.

Awanama berkata...

Yg pegang jawi tu memg sesuai utk kau.

Awanama berkata...

aku booking nak berguling serentak dgn 2 minah yg sharing pegang sekeping a3 tu, mereka dua-dua tak suka berguling atas jalan yg keras, aku sanggup bawak mereka berdua berguling atas hamparan yg empuk

Awanama berkata...

hey hey hey apaa daaa. Yang cun tak ada ker? Lu buat gua hilang stim nak bersenggama daaa