Khamis, 24 September 2015

YANG MANA SATU IDAMAN KALBU






FACE BOOK

3 hrs 
 

Kenapa ULAR lidah bercabang ??







-------------

5 ulasan:

Awanama berkata...

Siapa budak bahalol tua ini ????

Tak pernah dengar tetiba meletop boleh kaya ber gaya dengan MARA Australia lahap jual beli apartment

Apa sudah jadi dengan PPRT dulu????

Orang Miskin PPRT sudah kaya ber gaya ke atau ada lahanat bagai biawak lahap duit PPRT????

Birds of Same Feather Flock Together.

Jangan lupa , BIAWAK KOMODOR pon duduk dengan geng dia kat satu pulau nun

Yang ini Mat Bahalol punyea kawan kan....

Ada BON BON

Chabut.... Chabut.... Chabut.....

Awanama berkata...

woit apa lagi modal yang ada utk dapat sokongan org melayu.... nak kata bela melayu jadi kaya raya ? pemimpin umno dah kaya raya...yang kat bendang masih kat bendang lagi... asal money come...semua boleh jual.beli... agama jual...bangsa jual...semua boleh jual... asal.dapat berkuasa...asal senang lenang masyuk free loader...kumpul harta utk diri keluarga.... wang tu kuasa... kuasa tu wang...kena jual bangsa agama negara...padahal yang mereka pentingkan poket mereka saja kah kah kah

Awanama berkata...

memang terserlah anuar musa kaki kelentong,bukankah mengubah suai hukum allah swt itu suatu perbuatan yang allah swt amat murka?.sama samalah kita ambil berat dan ikhtibar.

Awanama berkata...

Janganlah buat2 tak tahu spesis pemimpin umno ni. Mari kita cek jadual kerja mereka sejak subuh lagi. Subuh. Tak boleh bangkit, penangan air setan malam tadi cukup2 kaw punya. Pagi. Jumpa ah seng jap, malam ni meeting kat mana? Tengah hari. Makan di hotel, ada tauke minta tanda tangan. Petang. Tengok budak bola jap, pakai seluar pendek le. Lepas magreb. Ada ya hanana, fuh cukup2 cantik punya jubah ketayap. Tengah malam. Jumpa ah seng, aiya latok manyak kuat yam seng woo. Itu tanah setel aa...

panglimo potaseh berkata...

La ni ugama islam di lacurkan oleh penganutnya dengan semahu mahunya .. sendiri punya hal semuanya halal ikut nabi .. bayangkan apakah jenis binatang yang melahap duit orang miskin .. melahap duit institusi melayu .. hari ini cakap islam kata begitu .. esok begini. Kata orang itulah bezanya islam dan muslim.

Betul ular lidah bercabang, tapi ular tidak lacurkan igama tuhannya .. hamlau ni sudah tentu tak bercabang lidahnya, malahan bibir dan dagunya dihiasi dengan logo keimanan iaitu mithai dan janggut ala bulu pantat .. tapi mulut yg berlogokan islam nilah dok jual dan lacur igama islam .. igama yg dikatakan endah dan mudah .. entot-entot pi mekah tanpa ikut giliran (rakyat kena ikut giliran) mampus nanti terus isap pantat bidadari .. cukup endah dan mudah.