Jumaat, 23 Oktober 2015

UITM DAN PERJANJIAN TPPA








ALANG KAH

BAiK JiKA

ANAK MUDA


INi TAHU iSI



PERJANJiAN

TPPA



-----------

3 ulasan:

Awanama berkata...

Apa la jang...ini semua produk umno...dia orang tak tahu apa itu TPPA...yang dia orang tahu....Umno kalah...cina perentah...itu aje zikir yang diperdengarkan kat dia orang tiap2 hari....tak caya tanya HEP...

Awanama berkata...

Bebudak tu MALAS membaca

Tu sebab banyak nganggor

Kelulusan semua tahap KERTAS JAMBAN saja

Boleh kerja TOLL nanti

Bahalol !!!!!

Awanama berkata...

budak2 tu bukan amik kisah pun..universiti bumi ni hanya pandai buat benda2 besar..mnari paling lama, bendera besar ..mcm universiti donat..kalo phujah2 dari uni bumi ni kisah, pasti diorg kisah dgn 1mdb, dgn peneroka bandar yg dihalau, tol, gst dll. mrk opurtunis. dari mlawan tppa baik terima and angguk je. kalo mlwn nnt soru miss..canselor pun eee bkn melayu..jd apa mrk nak kisah..nnt ada phujah2 sokong tppa dgn mgatakan dgn tppa, uitm bole niaga nasi lemak sotong kat new york.nasi lemak sotong keluaran uitm ni akan diniagakan secara proaktif dibawah apartment2 mewah milik anak rosmah.dan melalui 1mdb uitm akan mdpt derma utk mmulakan perniagaan dan tak perlu kisah rugi sb modal awal 2.6 bilion akan mjdkan nasi lemak sotong berdaya saing dgn mcD,kfc mahupun mosanto..