Ahad, 30 Oktober 2016

RAMAI RAMAI GULING KERAJAAN




RAMAI RAMAI GULING KERAJAAN
bukan bersih dan mp2 pakatan harapan je nak gulingkan kerajaan, malah DOJ, wall street, bsi, swiss bank, pelakon leo dicpario pun nak jatuhkan najib..semuanya dengki dgn najib sb punyai suami bernama rosmah..pasal tu nak gulingkan najib kemudain di steamroll kan dgn rosmah.

baru la sebati seperti jalan yg baru di tar, baju merah akan digunakan sebagai bendera merah mengawas lalu lintas duit peruntukkan..peruntukkan sudah keluar, monyet2 najib sedang memekik berteriakkan tanda terima kasih..bunga kuning jd sasaran monyet2 kabinet najib ni..oi oit..kerja oi..duit budget sudah masuk.. on SATU JUTA KE JALAN RAYA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/26/16

---------------

1 ulasan:

Awanama berkata...

Biar lah bebudak Melayu tuh dapat baju free dan lima puloh rengget

Dapat jugak makan dua hari sama anak bini

Kalau lepak lepak saja apa bende pun tak ada

Kan Melayu tuh