Khamis, 12 Mac 2020

MAKIN MEREBAK





DI BERUNAI




DI ITALI 



DI AMERIKA



br /> ------------

2 ulasan:

Awanama berkata...

TT dah hampeh, asyik beratip pasal Nuar Berahi, now tiada modal, komplot sama, asyik Corona Beer kah kah kah, taktik sama bila kerja selesai kena Beer, mesti engkau nyirup beer kan ? Bila cakap tak serupa bikin, apa pun tahniah, upah Azmin mesti lumayan sampai Hari Raya kah kah kah, kalau duit boleh beli PM apa kan lagi manusia biasa biasa kah kah kah

Awanama berkata...

Manusia pelik, hantar roket sampai planet bulan, ingat semua boleh kontrol, bagi satu virus terus pancut, panic dan terhebat, China sebuah negara hebat, kaya macam macam teknologi,.. kena satu virus terus jadi Kangkung, ini lah sebab manusia terpaksa akur kepada kitaran alam, jangan ego sangat, jangan megah sangat,saya Melayu, tuan tanah, tuan syumul suci murni, orang lain semua kafir harbi, virus tak kenal suci kafir atau harbi, semua serang, pakai lah roket, pakai lah doa, pakai lah perisai, Amerika hebat apa? Tak dapat kah kah kah bab buat senjata jual satu dunia, otak kapitalis semua nak untung, sini dah ramai kapitalis, tamak haloba, ego tinggi sebab majoriti, kah kah kah ingat lah wahai manusia,hidup ini sementara, semasa hidup ini buat kebaikan, jangan buat kejahatan, bila mati pun tak bawa apa- apa kah kah kah, Tun tak bawa, Datuk Seri tak bawa, Datuk pun tak bawa kah kah kah pingat pingat pun akan ditanam sekali kalau boleh, moga harapan supaya bidadari sedia menanti jugak dengan Covid kah kah kah