Sabtu, 20 Jun 2020

GUMBIRALAH DIUJUNG MINGGU






GUMBIRALAH

DIUJUNG MINGGU
--

4 ulasan:

Awanama berkata...

Mentang la tt betul,dah tak update hari ahad.semalam tanni,hari ni tido meninggi hari.seronok betul tt,bagai terpancut seribu kali,masih nikmat tak ditandingi.berehat lah tok TT oii.esok anak cucu nak mendengar labun lagi.kerja menghasut panjang lagi ni.

Awanama berkata...

hujung minggu hari ahad TT cuti kah atau pergi sembahyang ahad?
Tiada post baru hari ahad ni, baca raja petra banyak mengarut nya.
Hidup TT

Awanama berkata...

Alangkah indah bumi ini jika tiada ahli politik, alangkah indah dunia manusia tiada nafsu berahi, alangkah indah tiada lagi badak air di dunia ini, alangkah indahnya jika tiada perasuah, pencuri, perogol, pembontot dan perompak, kah kah kah, tapi ini hanya khayalan, realiti lain, pemimpin memang pencuri, politik memang kotor, rakyat suka rasuah, produk free, maka semua ada kerja untuk buat, penghasut ada kerja, polis ada kerja, perompak ada kerja, semua nya pekerjaan, pekerjaan yang paling tua dan mulia pelacur, upah selepas kerja dijalankan atau sebelum, membuka kaki meluruh masuk keluar kepenatan agar mencari sesuap nasi demi kelangsungan hidup, pekerjaan paling keji ialah menipu orang, ramai menipu ada nombor, ada kereta ada rumah, ada lubang, ada projek,ada kroni, ada China merah, ada hutang dan semua ada akhirnya apa pun tiada kah kah kah, semua berakhir dengan kematian dan ekonomi, wang penentuan segalanya, wayang agama wayang bangsa wayang wayang negara akan terus meneruskan,demi agama bangsa negara tapi poket sendiri diutamakan, kah kah kah Malaysia maju jaya 2020 syukur alhamdulillah

Sniper berkata...

Bergumbira di Langkawi ke.. Sampai lupa nak posting kt blog ko ni....