Rabu, 20 Januari 2021

INI HASIL PILIHAN RAYA KAPITALIS

 


INI HASIL 

PILIHAN RAYA

SISTEM KAPITALIS

Unknown commented on

 "ANWAR TAKDA KERJA

 CARI MASALAH"

Adakah malaysia kegersangan pemimpin berwibawa? pemimpin kalangan kluster perompak, kluster sontot, kluster pengkhianat sheraton, lain lagi kluster penonggang bangsa dan agama.apa lagi kluster pemimpin yang boleh diharap???

Kalau mahu jadi pemimpin bukanlah jadi seorang pemimpin yang boleh berbuat apa saja kepada undang² dan rakyat tapi jadilah pemimpin yang boleh mengubah undang² dan keperluan sendiri untuk kebaikan rakyat

2 ulasan:

panglimo potaseh berkata...

Masalah kita ..masalah politik Melayu ..pengundi Melayu semacam kerbau dewasa yang di cucuk idong ..kerbau tu semakin sasa, pencucuknye semakin merereput. Apa boleh buat bila kerbau tu dah anggap puncucuk idung tu bagi pelindung pada nye. Bini Rosmah, Zahid Totok, Kutti Kerala adalah pelindung dan pejuang Melayu ..

Awanama berkata...

Soalan tepat! Mengapa 30 juta rakyat Malaysia masih mengharap politikus kluster-kluster ini memimpin negara? Baik lantik kanak-kanak tadika, pasti lebih cekap memimpin dan mentadbir ... shhhh! jangan bagi tahu politikus yang gemar anak ikan ya, berahi nanti.