Sabtu, 15 Januari 2022

PROJEK BUNUH KANAK-KANAK

 Boys more at risk from Pfizer jab side-effect than Covid, suggests study

This article is more than 4 months old

US researchers say teenagers are more likely to get vaccine-related myocarditis than end up in hospital with Covid


Kanak-kanak lelaki yang sihat mungkin lebih cenderung dimasukkan ke hospital dengan kesan sampingan jarang vaksin Pfizer/BioNTech Covid yang menyebabkan keradangan jantung berbanding Covid itu sendiri, dakwa penyelidik AS.


Analisis data perubatan mereka menunjukkan bahawa kanak-kanak lelaki berumur 12 hingga 15 tahun, tanpa keadaan perubatan asas, adalah empat hingga enam kali lebih berkemungkinan untuk didiagnosis dengan miokarditis berkaitan vaksin daripada dimasukkan ke hospital dengan Covid dalam tempoh empat bulan.


Kebanyakan kanak-kanak yang mengalami kesan sampingan yang jarang berlaku mempunyai simptom dalam beberapa hari selepas suntikan kedua vaksin Pfizer/BioNTech, walaupun kesan sampingan yang serupa dapat dilihat dengan suntikan Moderna. Kira-kira 86% daripada kanak-kanak lelaki yang terjejas memerlukan beberapa penjagaan hospital, kata penulis.
PERMULAAN

KOBID BUNUH

ORANG TUA TUA

AMIN

INGAT DI ITALI

PORTUGAL UK

RAMAI WARGA

DIRUMAH JAGAAN

ORANG  TUA MATI

AMIN

KINI VAKSIN

BERALIH JADI

ALAT BUNUH

BUDAK BUDAK

AMIN

SEMUA INI

PROJEK 

KURANGKAN

PENDUDUK DUNIA

AMIN

 KAJIAN SENGAJA 

TAK DIBUAT

TERHADAP  IMPAK  VAKSIN TERHADAP

 AIR MANI JANTAN 

& RAHIM BETINA

AMIN 

KHALAS

1 ulasan:

Aji berkata...

Ape yg tt sibuk impak vaksin pada air mani dan rahim? Air mani dari jantan looser mcm tt tak akan tersimbah pada mana mana rahim pun. Main dgn minah saleh pun pakai kondom. Ppppoooddahhh