KITA PERLUKAN
TENAGA BURUH
ASING
AMIN
HORMATILAH
MEREKA
AMIN
TANPA BANGAL
BUAH SAWIT
TAK DIPUNGUT
KHALAS
TANPA BIBI INDON
LE CHATEAU
AKAN KOTOR
KHALAS
Unknown commented on
"KENAPA KITA BENCI ROHINGYA ?"
Mana ada benci? Sesiapa saja masuk asalkan agama sama akan diterima dalam negara, khalas, kerana kita masih berusaha mengumpul orang-orang sama agama untuk terus majoriti tetapi kita gagal sebagai sebuah negara progresif kah kah kah kah kah sebab apa?
Kita kutip warga haram yang tidak berkualiti, hanya buruh pekerja asing yang murah kotor jijik kerana negara lain hanya memilih yang berkualiti berpendidikan tinggi yang ada kepakaran, kita kutip agar bayar gaji murah kotor dan tanpa lain beban, cuma beban kepada negara?
Soalan kenapa majikan yang menggaji pekerja haram asing tidak muncul dengan tindakan imigresen? Tangkap pendatang haram ramai tetapi majikan tidak pernah kena tindakan undang-undang? Membuktikan kalau bayar semua terlepas kah kah kah kah kah

1 ulasan:
belum berjubur dengan rohingya? oo patutlah, pura-pura baik. kah kah kah!
Catat Ulasan