Rabu, 11 Disember 2013

CALON SIAPA COOL SIAPA POYO







CALON POYO DAN COOL

AZMIN ALI S.ARUL
Calon plg cool dan ikhlas: S Arul dan Suhaizan Kaiat. Calon plg poyo tahun ini: Azmin Ali aka Azminah a/p Alia dan Din Ayam. Calon Mat Blur: Hasan malek. Calon Minah Blur: Ratu Naga on PEGUMUMAN UNTUK SEMUA
Beriani Batu Pahat
at 6:10 PM
 ZUL BISUL
Calon poyo: Zul Bisul Masih menjaja kristian akan mengambil alih pentadbiran negara. on PEGUMUMAN UNTUK SEMUA
Publish | Delete | Spam
Suku Samdol
on 12/11/13

ADAM ADLI DAN SADIKIN 
Hishamudin rais..adam adli dan sadikin ADALAH GAGALIS ULTRA BUJANGIS...kenapa...kerana blackberry lebih rapat dengan mereka dari blackpepek.....hahahahahahhaa...nak white...pakai gillete.....kakakkakaka on CINTA KE RUMAH PASONG
MR SAIRIM
on 12/11/13

ITIK GANTUNG PALING COOL
Itik gantung di jalan awan besar oug cool.......group dapur jalanan di jalan panggung cool......aney yang bagi selipar kat foto najib cool dan yang paling super cool aishah yang tak mau balik melesia......umno parti poyo..rosmah extra poyo...

najib bikin poyo....dan yang paling heavy poyo dia.....menteri besar melaka...dah lah juling letak pulak ustad dalam kabinet tepi kedai toto magnum da ma chai......mat blurr..... fathul bari...minah blurrr....nenek rasis.......mamat compargas...mc sadikin...hahahahahahaha on PEGUMUMAN UNTUK SEMUA
MR SAIRIM
on 12/11/13
 POYO
Mamat aka minah blurrrr la anugerah paling tepat utk dia...Atau paling sesuai ialah NABI YG PALING POYO DAN BLURRR.. on PEGUMUMAN UNTUK SEMUA

in response to calon paling poyo : anon2 macai cibai keTOHANan melayu yang komen dlm tukartiub. kepala lancau!, by Anonymous.
Anonymous
on 12/11/13

 DIN AYAM TERCALON LAGI
Din ayam..calon poyo on PEGUMUMAN UNTUK SEMUA
Anonymous

on 12/10/13



---------

4 ulasan:

Awanama berkata...

calon mat paling poyo: tski
calon minah paling poyo: eli wong
dua-dua dulu kata people before profit, skrg profit before people..
mat blurrr: jibby Altantuya
munah blurrrr: izat lembu

Awanama berkata...

hishamudin a/l pandykutty tercalon tak?

Awanama berkata...

Dari perlis sampailah ke sabah.......mamat paling cool....yang dapat kahwin anak gadis anwar ibrahim....dan mamat yang paling poyooooo...yang TERkahwin anak mak dara secara tak sengaja...hehehehehe...mamat tu kerje kat PWTC....kakakkakaakaka....ada penyambung kesewelasieeeee...lega najib....kakkaakakakakka

Awanama berkata...

cadangkan:
plg cool - nik aziz sebab walau sendiri menang tapi letak jawatan pulak
plg poyo - zul nordin sebab walau sendiri kalah tapi nak anwar pulak letak jawatan
minah plg blur - kak ijat sebab duduk serumah dgn anak, tidor sekatil dgn laki, tapi sampai sekarang masih tak tau apa anak dan laki buat
mamat plg blur - cadangan pemenang bersama:
hasan tak molek sebab umor dah lebih setengah abad, tapi sampai sekarang masih tak tau kadar harga daging dan ikan lebih mahal dari kadar harga ayam; dan
alamak ulala ular-dalam-kain kak ijat eh ular-dalam-semak umno sebab dah lebih 1400 tahun hijrah, tapi sampai sekarang masih tak tau apa beza ketetapan/keizinan Allah dengan ikhtiar/perbuatan manusia

-average joe-
klakka-la.blogspot