Rabu, 11 Disember 2013

LAWAN RASUAH BUKAN LAWAN SHIAHLAWAN RASUAH BUKAN LAWAN SHIAH
kah kah kah! Guru aku Tuan Guru Nik Abd. Aziz mengajar aku supaya bangkit menghanyutkan UMNO ke laut cina selatan. Bukan Syiah yang hendak dilawan oleh Mursyid am PAS, tetapi gerombolan adalah sebab kenapa TGNA mahu mati dalam PAS. 

Syiah ini hanya dijadikan kambing hitam sahaja(bukan kambing mamak). Tujuan sebenar gerombolan adalah kerana bencikan Mat Sabu. Punca utama gerombolan sangat bencikan Mat Sabu kerana Mat Sabu bangun melawan UMNO dan rasuah yang diamalkan. 

Kalau bencikan Mat Sabu kerana Syiah, kenapa Ibrahim Libya yang bukan seorang Syiah, diperlakukan oleh gerombolan lebih dari ajaran sesat Tuhan Harun. on SHIAH BANGUN MELAWAN AMERIKA
Publish | Delete | Spam
kalbunUMNO

on 12/11/13


Nik Aziz: Sebelum serang Syiah, bersihkan dahulu “taring daripada daging mangsa”


"Baguslah kalau harimau tiba-tiba ingin menjadi baik, tetapi sekurang-kurangnya bersihkanlah taring dan kuku terlebih dahulu daripada daging mangsa," sindir Nik Aziz.
----------

6 ulasan:

Awanama berkata...

IMAM MAHDI SHIIT DAH KELUAR.

KORANG TAK NAK PEGI BAIAH KE?

KAABAH PUN SHIIT DAH BUAT DI IRAN.

KAH KAH KAH

PUAK SHIIT JUAL AGAMA.

SAPA NAK BELI TANAH KARBALA BGTAU.

BOLEH KAMI JUAL BUAT DUIT SKIT.

KAH KAH KAH

Awanama berkata...

Kalau nak lawan RASUAH kena lawan bapak dia dulu, sebab dalam surat lahir nama dia RASUAH BIN SALAHGUNA KUASA..........kah....kah.....kah..

Awanama berkata...

TEPAT BRO...
SANGAT TEPAT....

UMNO TAU ADA ANTI SYIAH DALAM PAS DAN ADA PRO SYIAH DALAM PAS..

INI CARA CUCUK JARUM... TUTUP CERITA PASAL HARGA BARANG NAIK...

Awanama berkata...

Kenapa malaysia tak boikot sukan sea myanmar? Atas dasar kemanusiaan dan menentang ethnic cleansing yg dibuat oleh tentera junta.

Awanama berkata...

Teknik alih pandangan umum, buka cerita baru walau pon tak betul.Banyak yg dah dan akan naik, sebab itu alih pandangan umum.Nak tangkap Syiah tapi tak mampu nak tangkap perasuah, perompak,pendatang haram, Mat Afrika berniaga dadah dan pengkhianat negara.Kes Eric Chia tutup, kes Lim Leong Sik tutup, kes Batu Putih belum sekesai'?.Semua cukup bukti tapi kata tak cukup bukti.Kes Syiah boleh dapat bukti ?

Awanama berkata...

ini serupa kes sandiwara di Sabah...
bukti pembangkang terlibat masih melantun2.....
nak perbodohkan rakyat lagi....
UMNO bahalol....
kah..kah...kah.....

My TGNA is the best.....