Sabtu, 28 Februari 2015

AIR KECING DAN AIR MANI




SAMPLE AIR MANI




Sampel air kencing atlet wushu dikhuatiri disimpan hampir 16 jam, kata Khairy


Malaysia perlu mencabar keputusan Anti-Doping Rule Violation (ADRV) terhadap atlet wushu Tai Cheau Xuen memandangkan terdapat kesangsian bagaimana sampel air kencing atlet itu dikendalikan, kata Menteri Belia dan Sukan Khairy Jamaluddin.
Katanya, ia membabitkan keraguan terhadap kronologi perjalanan sampel itu yang mungkin berada dalam simpanan selama hampir 16 jam sebelum tiba di Doping Control Command Centre (DCCC).
"Kita meragui bagaimana sampel air kencing atlet itu dikendalikan atau lebih tepatnya, amalan chain of custody (CoC) ke atas sampel tersebut.
- See more at: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/sampel-air-kencing-atlet-wushu-dikhuatiri-disimpan-hampir-16-jam-kata-khair#sthash.RSh545Sy.dpuf



  • BREAKING NEWS 18 SX - " Pakar DNA Import Sahkan Air ...

    www.papagomo.com/.../breaking-news-18-sx-pakar-d...

    Translate this page
    Aug 8, 2011 - ... Pakar DNA Import Sahkan Air Mani Anwar Ibrahim Dalam Dubur SaifulBukhari" .... Lain la kalu al juburi tu, terang-terang air mani dok dalam lubang ......Saipol membuat membuat tuduhan ke atasnya apa pulak sangkut PM ...
  • Kesan air mani dijumpai pada seluar Saiful - Malaysiakini ...

    https://www.facebook.com/mkinibm/.../31661026994...

    Translate this page
    Kesan air mani dijumpai pada seluar Saiful. ... aku tahu org mcm mane koo nie spesissaipol gak kannn....kau jangan sibuk..gok.. mane kau ... Saiful Bukhari adalah satu-satunya mangsa liwat yang mempelawa orang ramai untuk menjadi ...


  • KAH KAH KAH

    woit
    ketika air mani 
    tersimpan dalam 
    jubur sipol
    selama tiga hari
    kenapa tak heboh?
    kenapa tak sangsi?

    apakah kerana
    tak ada pingat emas?

    KAH KAH KAH

    ----------

    5 ulasan:

    Awanama berkata...

    Kah kah kah
    Air mani abg nuar pekat berketul ketul
    Tak cair punya
    Boleh simpan bertahun tak rosak
    Sifool simpan dgn sumbat ngan kapas
    Jaga jaga tidak terkeluar
    Kah kah kah
    Bodoh sungguh
    Kah kah kah

    air gunung berkata...

    Uwekkkk uwekkk
    kah kah kah.tgok muka pon loya daaaa.cmana ada org berkenanamik wat laki.keh keh.beza langit dan bumi kalo banding ngn TT utk jdkan suami.masalah satu ner pasal tt hari2 mau bedal petai.asal caaarrrr jer bau.kah kah kah

    Awanama berkata...

    elok la tu.....jubor bleh bayar instalments hutang negara

    Awanama berkata...

    Saifool dapat Anal CreamPie best solid punya.
    Lepas 3 hari dan bolih disimpan dalam laci Jewish Pereira

    5 ekor hakim tak sangsi pun.

    Awanama berkata...

    Bontot sayfool ada pendingin sejuk...macam air cond...gerenti tak rosak... gerenti tak layu...mesti segar bugar kah kah kah...nak perbodoh melayu jadi pandai sikit...modal lain melayu tak beli...tak berminat...kah kah kah cuba tengok muka depan metro...liwat seks hubungan haram...pasti laku pasti terjual pasti box office...kah kah mak.woit...melayu jatuh...eeee naik.lagi...melayu.mampoos...eeeeee gemilang kah kah kah