Sabtu, 28 Februari 2015

TOWKAY AGAMA







KERJA JAKIM
woi TT.. hang jangan main2 la woi.. JAKIM ni mengawal pergerakan Allah, bukan sekadar memonopoli kuasa ALLAH..direkrutnya pulak kahkahkah.. 

tiap2 pahi Allah kene kawat depan pegawai JAKIM.. apabila Allah dapat dikawal, maka semua warga juga dapat dikawal dan dileceh pelir.. warga yang sedia malas membaca, malas bepikir..akan terus dipuput pergi dengan air itu sahaja.. 

kerja membodohkan orang ramai menjadi semakin mudah apabila Allah dibodohkan terlebih dahulu.. apabila Allah dah jadi biol.. menteri2 mula merepek dan mengepow itu ini.. mufti2 pun mula naik daun.. on PALSU DAN ORI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/27/15



-----------------

6 ulasan:

Awanama berkata...

Bahalol

Orang Melayu semua nya

Awanama berkata...

Apa kejadah ko pergi share stemen budak mentah yg baru nak mencuba2 jadik ateist poser tu TT? dia nak jadik bodoh, ko tak payah laa join sekali... apa punya tungkik..

panglimo potaseh berkata...

air mineral botol kecik dijual dgn harga RM1.00 sebotol. Jadi kita tahu la ni air mineral adalah lebih mahal drp petrol.
Tetapi jika air botol kecik ini disalutkan dengan bacaan doa oleh "penjual agama" yang boleh "online" direp (direct) dgn Allah, harga pasarannya dah jadi RM4.50.
Jadi saya (Panglimo Potaseh) mencadangkan, apakata kita kidnap "penjual ugama" ini, bawa dia ke tasek Semenyih paksa dia doakan air empangan tersebut. Impaknya sudah tentu semua penduduk Selangor (kafir & islam) akan terang hatinya, pelajar sekolahnya semuanya akan dapat"A". Ye tak?.

panglimo potaseh berkata...

air mineral botol kecik dijual dgn harga RM1.00 sebotol. Jadi kita tahu la ni air mineral adalah lebih mahal drp petrol.
Tetapi jika air botol kecik ini disalutkan dengan bacaan doa oleh "penjual agama" yang boleh "online" direp (direct) dgn Allah, harga pasarannya dah jadi RM4.50.
Jadi saya (Panglimo Potaseh) mencadangkan, apakata kita kidnap "penjual ugama" ini, bawa dia ke tasek Semenyih paksa dia doakan air empangan tersebut. Impaknya sudah tentu semua penduduk Selangor (kafir & islam) akan terang hatinya, pelajar sekolahnya semuanya akan dapat"A". Ye tak?.

Awanama berkata...

Jakim tu adalah kontrektor yang dilantik Allah ( tanpa tender)
Deal direct punya,

Awanama berkata...

Doa pd air tu rasulullah pernah buat...kau permainkan benda yg rasulullah buat...x tau la aku nak kata pa....sbb tu la ada 73 puak...satu puak ja masuk syurga....dia nak jual tu ikut suka dia la...modal dia...ikhtiyar dia...dia bukan paksa kau beli