Sabtu, 28 Februari 2015

MAHKAMAH BONTOT SAIFOOL






KOMENTAR
dimana mana dalam dunia ini
kes anwar ibrahim ini
sudah lama di tendang keluar
semua bukti kantoi
semua saksi kelentong

tapi hakikatnya
ini bukan kes jenayah

ini konspirasi politik
untuk memenjarakan
anwar ibrahim yang
telah berani belot
dan melawan gerombolan
lanun ketuanan melayu

KETIKA GAMBAR DI RAKAM
JUBUR SAIFOOL TERSUMBAT
AIR MANI









'Keraguan jelas', mahkamah diminta bebaskan Anwar

Keraguan yang jelas muncul, kata Ram.

Dan apabila perkara itu berlaku, katanya, keputusan mesti diberikan dengan menyebelahi tertuduh.

5.05pm: Ram berkata, pencemaran boleh berlaku disebabkan oleh Supt Jude. “Ia pencemaran tidak sengaja.”

“Sekarang ini kita tidak tahu siapa dan bagaimana sampel perianal diuruskan.”





KAH KA KAH

i rest my case my lord
the case is fuck up

KAH KAH KAH

----------

14 ulasan:

Awanama berkata...

The case is fuck up..

Awanama berkata...

1.rupanya selama ni penyong pas je yang beribu memenuhi ruang dalam setiap demo!!
2.rupanya selama ini penyokong pkr boleh dibilang dengan jari jee!!!
3.kah!kah!kah!!!golongan kapiaq penghuni neraka yang terkenal dengan liwatnya sibuk membela anuar!!!!
4.tahniah pada nik aziz!!dah kenal dengan jelas siapa anuar sepertimana dr.harun din yang dah lama kenai dan paham prilaku anuar!!!!
5.kah!kah!kah!!kalu setakat dok celah gigi rosmah jee yang memenuhi mahkamah tergolek terguling la si najib tu bhaiii!!!!

Awanama berkata...

Orang ngok sahajah asyik kena kelentong dgn Anwar.

Awanama berkata...

Dalam kes liwat Anwar ni aku lebih percaya pada court badminton daripada percaya court yg memuja mempertahan dan memuja bontot saiful. Kah kah kah...aku gerenti saiful pun tahan kentot 2 hari utk pastikan air mani tak terpancut keluar, nanti hilang bukti. Court dan pakar tak nak buat ujian kentot saiful kah? Blh dpt bukti DNA Anwsr dlm kentot. Lsh kah kah. Mati idup balik pun aku tak kan percaya court bontot saiful ni. Dlm kes kematian Norita, krn ada DNA dari mani org tak dikenali, tertuduh selamat dari tuduhan membunuh. Tapi dlm bontot Saiful yg ada DNA Y dari org tak dikenali, hakim tetap sabitkan Anwar bersalah. Nampak sangat bontot Saiful lebih dimuliakan dari eksekutif wanita yg mati dibunuh. Elok court di putrajaya tu ditukar jadi court badminton jer. Itu lbh afdal laa.

Awanama berkata...

Selagi melayu mendabik dada mengaku islam tapi merestukan segala yg mungkar.. selagi ini agama dihina...amar makruf nahi mungkar....kah kah kah

Awanama berkata...

Yg engkau jadi bodoh sejak lahir....memang bodoh....sejak merdeka dibonsaikan otak engkau....pasal tu tak nampak... urus tadbir....pengurusan negara...rasuah.
Tak guna....hang nampak jubur saifoool pasal minat bab jamban
Kah kah

tongtaik berkata...

Agak2 dr chandra muzaffar, dan dr sidek baba dengan hisam rais mana lebih cerdik. Jawap pcacai anuar jgn tak jawap.

kampong lad berkata...

aku tak nampak kejadian tu (pak syeikh tibai pungkoq saiful)& semua orang dah tahu keputusan mahkamah persekutan. yg aku nampak dah terang lagi bersuluh ialah pemerintah kata depa tak terlibat tapi buat roadshow. dan pelakon2 utama sandiwara tu ialah muslim-convert shafee bagi pihak judiciary & menantu abah bagi pihak executive. bukankah ini bukti yg nyata, without reasonable doubt yg dua cabang ni bekerjasama? there's no ending without a beginning. separation of powers konon, piiraahh!

Awanama berkata...

Mampoih humno

Awanama berkata...

Patot bg anugerah Bontot Negara (BN) to saipol, hakim2, shafeeeee keling & sewaktu dgn nye. Ha ha

Awanama berkata...

Gwa rasa court badminton pun tak brp ngam.tgk apa jadi pada cong wei....baik court mamoth

Awanama berkata...

penyokong pas tegar ni cakap je besar,tanpa pkr dan dap tak merasalah ahli pil kuda dapat jawatan exco Selangor.kah..kah...kah..

Unknown berkata...

dunia akhir zaman

Awanama berkata...

Semua tu Melayu kan

Melayu kan KAYU asal usul tinggal atas Pokok.

Melayu sudah lupa Atok Nenek di Sepilok tu sebab jadi macam ini