Rabu, 28 Oktober 2015

SOTONG BANYAK KEPALA
LiCIN DARi 

BELUT

KOMENTAR
sejak akhir akhir ini
parti pas makin licin
ada tiga empat kepala
hadi awang satu kepala
tuan ibrahim satu kepala
takiyuddin satu kepala
nik andoh satu kepala
mat serban satu kepala


Adakah Pas mahu tukar kerajaan atau menyokong BN?

 | October 27, 2015
Kenyataan pemimpin- pemimpin tertinggi Pas sering bercanggah dan mengelirukan yang menimbulkan persoalan apakah pendirian sebenar parti itu.


KUALA LUMPUR: Parti Amanah Negara (Amanah) mendesak agar Pas menjelaskan pendirian politik kerana pemimpin parti itu sering mengeluarkan kenyataan mengelirukan sejak terkuburnya Pakatan Rakyat.
Ahli Jawatankuasa Amanah, Khalid Abdul Samad berkata, kenyataan-kenyataan yang dikeluarkan oleh beberapa pemimpin parti Islam itu sering bercanggah antara satu sama lain.
Katanya, kenyataan Presiden Pas, Abdul Hadi Awang yang menyatakan Pas boleh bergerak sendiri bercanggah dengan Timbalan Presidennya,  Tuan Ibrahim Tuan Man yang percaya Pakatan Rakyat masih wujud dan kerjasama itu terjalin diantara Pas dan PKR.
“Itu adalah hak mereka, mereka boleh bersama Barisan Nasional (BN) dan juga boleh bersendiri. Kita minta Pas jelaskan hasrat mereka agar rakyat tidak kecewa.

KAH KAH KAH
woit
memang susang
tak tahung sapang betang
presideng cakang lainyang
timbalang cakang lainyang
setiausang cakang lainyang
canggah satung sama lainyang
kang kang kang

AL - SOTONG
----------------

6 ulasan:

Awanama berkata...

tak payah dengar lah setan2 PAS nie bercakap....

Usop ali berkata...

x payah harap pada penjual agama ni...tiada guna ...buang masa....kita kan dah amanah....so jangan layan munafik bangsat ni...bangsa kafir lebih baik dari bangsa munafik....so dont waste ur time dealing with this fucker.....

Unknown berkata...

Whats the blooooody use of puak puak serban tu?

Boleh caya ke?

laskarfajar berkata...

Batang buruk

Awanama berkata...

Dalam PAS PENUH BEBUDAK BAHALOL

Tak kan nak CANDAT SOTONG SAMPAI KIOK

Ada MASYOOKKKKKKK !!!!!!!!

Biasa lah Melayu Malas gaya TOLOL bah....

DIDI KOTA BELUD berkata...

Ini statement paling serius...hading awang bukang popuang.dio pondang..acu engok pondang keno kejor penguatkuasa...dio punya langkahng dok toleh blakang.jangang rapatng..melekat tumit tajae tu kat matang mung kang..buteng matang..kang kang kang..ikang belukang renang dilongkang...pui...jangguk je cantik tapi hampeng...kakakakkakang