Rabu, 21 September 2016

BETUL BETUL BETULBETUL BETUL

TEPAT BETUL

INI SEMUA

KERJA JAHAT

KAUM YAHUDI
Ramesh Rao: Gerakan Yahudi global mahu malukan Rosmah

Pengeluaran nama Rosmah Mansor daripada anugerah Lead By Example dikaitkan dengan gerakan rapi di peringkat global untuk memalukan suami perdana menteri.
"Hasil pemeriksaan kami mendapati agensi berkenaan ialah sebuah agensi yang berasaskan Yahudi dan diberikan kononnya atas pencapaian  Rosmah dalam program PERMATA yang sememangnya terbukti.

"Dalam hal ini, beliau sendiri tidak mahu menerima anugerah berkenaan sebaliknya tidak pernah memohon pun akan sebarang anugerah," kata Presiden Pertubuhan Minda dan Sosial Prihatin (PMSP) Rames Rao.

Dihubungi Malaysiakini, Ramesh bagaimanapun enggan mengulas sama ada beliau merujuk kepada Antiquities Coalition tetapi berjanji akan mendedahkan butiran lanjut selepas ini.

Dalam kenyataannya, Ramesh berkata pengeluaran Program PERMATA Negara pada saat-saat akhir sebelum program pemberian anugerah itu dibuat dengan niat jahat untuk memalukan.

Bagaimanapun, katanya, Malaysia sudah dapat mengesan lebih awal niat buruk dengan anugerah berkenaan.

"Ini adalah kerja jahat pihak tertentu yang cemburu dengan kejayaaan Malaysia di bawah kepimpinan Najib serta kejayaan PERMATA sendiri yang diilhamkan oleh  Rosmah sendiri," kata Ramesh.

AWAL AWAL

LAGI TT DAH

CAKAP INI 

SEMUA KERJA

JAHAT YAHUDI

KERJA GENG

PAKATAN

KERJA JAHAT

GENG ANWAR

KERJA MAT SABU

SILAP SILAP

ZIANA ZAIN PUN

TERLIBAT SAMA

MEREKA SEMUA 

CEMBURU BABI

KAH KAH KAH--------------

3 ulasan:

Awanama berkata...

BERAPA TAN DEDAK SUDAH DI LAHAP ?????

Kalau sendiri GOBLOK tak payah lah buat OMPUTEH GOBLOK

Kasihan banget

Ini bukan budak Merah , Kuning bukan jugak

Kasihan

noname berkata...

tak payahlah menuduh org lain sengaje memalukan kite .. kite sendiri yg sengaje mencari malu dgn mengangkat pemimpin yg perasuah n pembohong utk memompin kite ..

chaoticwunderkid. berkata...

orang yang dah bankrap kamu boleh percaya dia?.......betul betul anjing.