Rabu, 6 Mac 2019

PENGIKUT TOK ARAB





PENGIKUT 

TOK ARAB
Bahasa kau tu cantik sungguh.....
2x5 jer on 
GUGUR GUGUR
in response to 
Ni bangsa pukimak. 
Hati busuk, bahasa pun busuk. 
Macam ni punya bloger, baik tak payah. 
Bahasa pun sangat pukimaknya. 
Org islam semua tak betul. Kamu pukimak jer betul. Memang haram jadah punya blogger., by Anonymous.
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/4/19

menifest




--------------------

2 ulasan:

Awanama berkata...

Are you sure semua bloggers blogging parkingshiit semua calon president made in Indonesia pandai berdebat kerja hampas hutang negara bertambah tambahan timbun timbun yang kaya jadi kaya miskin layan music dangdoot buruk lebih banyak dari baik persoalan nasional bangsa Indonesia hanyalah suara incik president..

Awanama berkata...

Ini ajaran terbaru parti agama. Maki hamun syarie. Kalau nak banyak pahala, penganut agama mereka mesti buat maki hamun syarie secara berjemaah. Hampir 260,000 dollar derajat pahala akan dikurniakan melalui akaun bank Islam syarie. Pemilik akaun tulen ialah Claire Rewcastle Brown. HAHAHAHAHAHAHAHAHA.