Ahad, 16 Januari 2022

IMAM AL-PUKULI LETAK JAWATAN

 


DI AMERIKA

TEKNIK INI

DIPANGGIL

WATERBOARDING

AMIN

Imam Masjid Al-Islahiah letak jawatan

KUALA LUMPUR – Imam Masjid Al-Islahiah, Kuang dekat sini yang terlibat dalam insiden memandikan seorang remaja lelaki seperti jenazah pada 8 Januari telah meletak jawatan.

Perkara itu dimaklumkan oleh Pengerusi Jawatankuasa Tetap Agama Islam, Pengguna dan Industri Halal Selangor, Mohd Zawawi Ahmad Mughni menerusi satu kenyataan hari ini.

Menurut beliau, tindakan sewajarnya juga telah diambil Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) selaku agensi kerajaan yang bertanggungjawab dalam menguruskan insitusi masjid di Selangor selepas menerima maklumat yang sebenarnya mengenai kejadian itu.

“Saya difahamkan imam yang terlibat telah mengambil tindakan meletakkan jawatan dan JAIS sedang meneliti perkara ini untuk tindakan lanjut,” katanya.

TEKNIK INI

DIGUNAKAN

OELH CIA

KETIKA SOALSIAST

JAHADI AL-QAEDA

KHALAS

3 ulasan:

Arymanchino berkata...

Imam bodoh ni patut mandikan Bosku penyamun dgn Mak Badak sekali gus.Pah tu sapukan kelape baros biar hilang bau2 busok tu sbb merompak.Lepas tu blh teruskan pd Wak Jahid dan kluster makamah yg lain..

Tanpa Nama berkata...

Mengapa pendakwa tidak letak jawatan sedangkan dia juga telah kenakan tindakan kpd lelaki berbaju biru. Yg imam pun guna asas agama untuk tindakan ke atas lelaki berbaju biru. Mengapa ada double standard. Ini faham liberal. Jika tindakan oleh orang agama, mereka adalah pelaku kesalahan, dan lelaki yg baju biru dibela. Sampai ada yg kata x masuk syurga pihak yg mengaibkan lelaki baju biru.

Tanpa Nama berkata...

isam patut ganti tok imam ni.tapi reti ke baca fatihah? kah3