Rabu, 15 April 2015

HARI HARI AKHIR SAEKOR NAJIB







KOMENTAR
jika penyanyi
jika pelakon
yang sering dikaitkan
dengan kepala kosong
kini telah mengambil pendirian
kini telah mengambil sikap

ini maknanya
soalan mahathir muhamad
1- siapa arah sirul dan azilah bunuh altantuya
2- siapa upah sirul dan azilah bunuh altantuya
telah meledak viral


Siti Nurhaliza , Che Ta sokong Mahathir

 | April 14, 2015
Kenyataan Tu Mahathir Mohamad yang beliau keseorangan mendapat perhatian dua artis tersohor tempatan untuk menyatakan sokongan kepada bekas Perdana Menteri.





PETALING JAYA: Selain pemimpin politik, dua artis tersohor tempatan turut menyatakan sokongan kepada  Mahathir Mohamad.
Artis wanita terkaya di Malaysia, Siti Nurhaliza di akaun Instagram menulis, beliau menyayangi dan akan sentiasa bersama menyokong  Mahathir untuk selamanya.
“Love u Tun & sentiasa bersama Tun..Sejarah kepimpinan Tun mengharungi pelbagai cabaran &dugaan membangunkan Malaysia hingga terkenal di mata dunia patut kita hargai serta contohi.
“Tiada yang muda kalau tidak kerana orang tua .. #sayaanakMalaysia #sebak,” tulis penyanyi yang popular dengan lagu Cindai.
Sejak dimuat naik tujuh jam lalu, gambar dan status isteri kepada Khalid Mohd Jiwa tersebut telah disukai lebih 14 ribu pengguna lain.
Pelakon terkenal , Rozita Che Wan atau popular Che Ta turut menyatakan sokongan kepada Mahathir di akaun Instagram.
“Tun tidak keseorangan..kami sentiasa teguh di belakang….,” tulis Rozita.

KAH KAH KAH
woit
kah kah kah
yang mulia tun
makin popular
woit
ziana zain sokong sapa?
anwar zain sokong siapa?
sokong najib
atau sokong sepupu najib
kah kah kah
APA PUNYA SOKONG

------------

5 ulasan:

Awanama berkata...

Yang sokong Najib cuma Paris Hilton Cipap Kering

kah kah kah

Nazrio berkata...

saya pun di beLakang TONG MADEY...saya masih ingat terLaLu banyak value-value yg sentimental ketika kami bersama daLam tongkang...sejuk gigi ayer pantai puLau pinang tak kan saya Lupa...mata buLat keLing-keLing ketika menjamah ayer di gigi pantai puLau pinang..itu Lar kaLi pertama kami menjejak kaki di Tanah meLayu, bukan Tanah keLing

Awanama berkata...

Ziana Zain mesti lah sokong budak badan besar teman di pelabuhan anak kontol aka port dick son

Sumbat dan kemut dah tak boleh cakap apa dah....

Awanama berkata...

Ziana Zain conform la sokong dot dot dot..semua tahu jawapannya.

Awanama berkata...

“Tun tidak keseorangan..kami sentiasa teguh di belakang….,” tulis Rozita.

Aku pun selalu berangan-angan untuk teguh di belakang Cik Ta....