Sabtu, 13 Jun 2015

SILAP BESAR






Nik Abduh ‘low standard’ cabar DAP putus hubungan, kata Pemuda DAP



Ketua Pemuda DAP Teo Kok Seong hari ini membidas Nik Mohd Abduh Nik Aziz sebagai seorang yang "low standard" susulan cabarannya kepada DAP supaya menamatkan hubungan mereka dengan parti Islam tersebut.
Beliau berkata ketua Pemuda PAS itu tidak wajar mengeluarkan cabaran sedemikian kerana bukan DAP yang memutuskan untuk tidak mahu menjalin kerjasama dengan PAS, sebaliknya mereka sendiri yang membuat keputusan itu.
"Bagi saya itu satu kenyataan yang 'low standard'. PAS dalam muktamar yang membuat keputusan menamatkan hubungan, sekarang mahu buat pusingan U.
- See more at: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/nik-abduh-low-standard-cabar-dap-putus-hubungan-kata-ketua-pemuda-dap#sthash.HaKRfJWf.dpuf


KAH KAH KAH
woit
pemuda DAP ini silap besar
guna perkaatan 'low standard'
kah kah kah
mamat tu spik no inglis
mamat tu lagi marah
lagi naik bengang
nantang bewok
ambo buke jho low
amboi buke kawe cino tembam
natang berok
kah kah kah

MI SPIK 

NO INGLIS

-------------

5 ulasan:

Awanama berkata...

Bukan low standard la ... mmg x de standard langsung ... x yah layan la mamat ni ... dia sendiri x tau apa dia cakap ... Pas x de tulur ... dia yg sebok nak brcerai bini plak d suruh pergi mahkamah. .... nampak sgt x nak bayar mutaah ... nak cerai free ...... apa punya malang la ahli pas dpt pemmpin cam g ni

Awanama berkata...

Nantilah...satu hari, ada masa, ada peluang, next season lepas raya nanti, saya pergi tengok persembahan lawak berdiri R.A.T. membawa pelawak sopo tersohor negara, tak lain, tak bukan, anak kelahiran Jelebu....yang termasyur sekali...TUKARRRRRRRRRR TIUB!

Tapi buat masa ni aku ketawa sendiri kat kedai kopi sambil ditemani secawan kopi kau kurang manis menghayati lawak dari blog Tukar Tiub.

panglimo potaseh berkata...

Kalau kita ni Islam sikit, kapir sikit jawabnye kita kapirlah.
Maka UMNO tu kapirlah sebab kerjasama dengan kapir?
Arab Saudi kawan dengan Amerika kira cammana pulak?

Tapi berkawan dengan Syaitan boleh.

Tapi DAP tolong buat rumah mangsa banjir diKelantan cammana?
.... rahsia Allah, ehmmmmmm?.

Pak Samad kira cammana?

azam berkata...

Nak cari alasan
Macam nak o-turn je
macam anjing nak tangkap ekor sendiri

Johan berkata...

wakakaka. kemon lah. maghoh si abduh. kang keluor cakor haghimau. tolol. wakakaka