Selasa, 4 Ogos 2015

ADA DUA BANGKAI GAJAH








DAH ADA DUA

BANGKAi GAJAH
bantuan diminta
nyiru diminta
untuk tutup bangkai gajah

GAJAH PERTAMA
namanya 2.6 bilion
dah lama jadi bangkai
dah berulat
dah berair
amat amat busuk



GAJAH KE DUA
namanya
wang derma
baru jadi bangkai 
lalat mula mengurung
dah mula busuk
dan berair


--------------

4 ulasan:

DIDI KOTA BELUD berkata...

Agek agek berapa ramailah yang datang kalau dua ekor ni jadi bangkei...dan soalan cepuemas...duit 2 biliun tu dapat kek sapo...kek menantu anak bibir besar ke atau kek anak gajah yang gemar buat blue filem tu..rahman dahlan..hehehee...makan taik jelah...eh..dedak takleh..sampai kena tendang dia pertahankan dedak tu diam diam..jangan mimpilah man ko nak jadi naib prisiden...ko kasi putus dulu monopoli si GUI BROTHER di KOTA BELUD tu dulu lah..itupun kalau kau berani....hahhahahahah...hancur nama kota belud....nasib si keruak diam diam....hahahhahha

Awanama berkata...

Bila dah jadi bangkai, xder sapa boleh duduk dekat lagi. Semua pakat lari laksana ahli UMNO totok lari slps Nahib kentut bau haring petai.

Haji Hadi duduk diam ja. Entah2 pergi mengadap online bersama Jinnikolojis di hadapan Allah di Sidratul Muntaha. Sbb tu x dengar apa-apa berita.

Masalah punyalah besar. Kemaluan juga besar, Presiden PAS boleh duduk diam jer. Kalo tsunami alert dah bagi siren giler2, nak kene online dulu jugak jer ha???

Kalo 2.6 billion pun Presideng Sotong pun x kesah, camana nak tadbir kerajaan dan jabatan2nya nanti hahaha.. keciknya nilai 2.6 billion tu ya.

Awanama berkata...

Budak Bahalol dengan Badak nya boleh makan Bangkai aper

Jimat duit Rakyat tak payah pergi padar lagi dah

Badan Besar Besar boleh habis banglai seminggu dua saja

Unknown berkata...

Bangkai Ni dah boleh bagi ikan keli makan jer