Selasa, 4 Ogos 2015

SATU SOALAN SAHAJA





 | August 3, 2015
Bahri-Mohamad-Zin,-macc,-police
Polis menyiasat SPRM berhubung draf pendakwaan yang disiarkan Sarawak Report yang kononnya kertas pertuduhan terhadap Perdana Menteri More ››




HANYA SATU 

SOALAN:

siapa orang

itu?


------------

6 ulasan:

Awanama berkata...

URANG UTAN

BBC News kata Urang Utan dah kurang akibat tanam Sawit di Borneo

Unknown berkata...

Cuba teka....hantu raya ka...hantu bungkus ka..hantu langsuir ka....pening ni gwa nak teka...ada sapa sapa yg handal tak...pak belalang lama dah meninggal...lau tak...boleh minta tolong dia tengok kan air dlm mangkok

Awanama berkata...

Kita siasat bagaimana hati sheikh arab yg baik hati dan ikhlas nak derma. Bukan siasat duit 2600,000,000.00 tu tapi siasat hati dan iman yg tinggi hampir sama taraf dgn shabat bleh jadi teladan.

panglimo potaseh berkata...

Cubo tanyo Arunn Jinn.

Awanama berkata...

apabila agensi yang begitu
penting di kotak-katikkan.
rosaklah kerajaan rosaklah rakyat
rosaklah najib rosaklah malaysia.
yang di-pertuan agung mesti bertindak
raja-raja melayu mesti bertindak
angkatan tentera malaysia mesti bertindak
polis malaysia tidak boleh diharap.
pakatan rakyat huru-hara gaduh sama sendiri.
menghebohkan orang2 politik sudah agak lama.
kecurangan demi kecurangan terus berlaku
tidak tahu bila akan berakhir bila tamat.
kini kebajikan rakyat harus diutamakan.

Awanama berkata...

Jgn buang masa duk teka duk teki serah aja hal ini kat ustaz jin .

Ustaz jin kan tuhan kpd jin

Ka Ka Ka Ke Ke Ke