Sabtu, 30 September 2017

BALA DAN RAHMAT








SUDARLAH

WAHAI UMAT

BILA PETIR

RIBUT

LETERIK PADAM

DATANG PADA

PROGRAM

PAKATAN 

HARAPAN

ITU TANDA 

BALA 

DARI ALLAH

BILA RIBUT

KILAT PETIR

LETERIK PADAM

SAMPAI PADA

PROGRAM

PARTI ISLAM 

PAS 

ITU TANDA

RAHMAT

DARI ALLAH

KAH KAH KAH





---------------------

4 ulasan:

Awanama berkata...

Apalah org tua ni.... Diorg tu ahli syurga dan sebagai ahli syurga itu semuanya cubaan

Awanama berkata...

MEMANG RAHMAT DARI ALLAH. Semasa parti pas rancak pesta berzikir sempena sambutan tu, tetiba lampu semua padam. Tapi petugas pas ada ready standby, diorang cepat pergi tengok. Petugas tu tangkap sorang budak red handed pukul 9.47 malam sedang potong kabel letrik guna chainsaw 9 lejang kuasa bateri solar 10 kuasa kuda model bx-t30 2 bulan international warranty made in china (lihat bahan bukti). Diorang terus interrogate budak tu kat situ jugak. Sandarkan ke dinding, 4 orang pegang kaki dan tangan dia. Diorang tanya, kau ni malaikat ke? Hah, diorang guna reverse psychology! Kalau dah malaikat pun dijawap bukan, dah tentulah tanya setan atau iblis budak tu pun jawap bukan. Pandai orang politik ni. At last budak tu pun mengaku. Dia bukan datang dari parti kawan. Kawan dia buat parti birthday petang esoknya bukan malam tu. Dia datang dari parti tapewer, tolong hantarkan emak ke rumah tokey kawan dia. Dan nama dia Rahmat bin Abdullah. Jadi bila pesta pas lampu padam memang la rahmat yang didatangkan Allah ke bumi ni huhuhu

Awanama berkata...

Kahkahkah..tt..hang jgn pandang lekeh..itu petir sebenarnya..pekikan takbir malaikat dari atas bagi sokongan..tauuu..kehkehhkehhh..

Awanama berkata...

ribut dan petir itu adalah tanda2 imam mahdi dtg ke program parti islam 1malaysia..black out agar tiada org terperanjat atau menyedari bahawa imam mahdi dan nabi musa dtg dgn memakai pakaian arab pakai jubah serban..ini program direstui allah azzawajala..maka, bukan saja yg dtg itu manusia, malah malaikat2 dan jin2 berIC islam juga turut serta dan berselawat ke atas haji hadi dan pari pas parti islam 1malaysia..syukur la kalian yg berada di program allah azzawajalla..semuga kalian yg dtg itu diberikan derma rm90juta dlm akaun bank masing2..tp mesti melalui affin bank..sesapa yg tiada akaun affin bank, sila la buka akuan dulu..nanti allah bayar dgn tunai segala kerja2 agama, keje anti beer, kerjakan bini dan segala2 hutang piutang yg kalian buat demi allah dan rasul..ameen.. pru dah dekat, nanti allah titipkan wang utk pilihan raya juga..ameen ameen ya robbalalamen..