Khamis, 26 April 2018

TUAN AJI KEPALA LUTUT








TUAN AJI
Aji zuhdi nak pulangkan duit derma ikhlas dari umno!!!??? Tok aji zuhdi cakap pakai kepala lutut sebab excited dapat bertanding di shah alam. Oii tok aji zuhdi, awak tu bukan anak tok guru. Awak tak duduk dalam circle keturunan alim ulama yg turun temurun menerajui serambi mekah. Aji nik abduh si wakil CIA tu jer yg layak bercakap untuk pulangkan duit umno, awak tak tau mende! 

KEPALA LUTUT

sedangkan Aji Din ayam pun tak tau menahu sebab dia level menantu, awak tu apatah lagi. Duit suci umno tu hanya untuk diagih dikalangan keturunan benih air mani suci alim ulamak peneraju islam jer. Awak duduk diam2 dah laa aji zuhdi oii, fokus laaa.. dapat jadi calon tu syukur laa, jgn nak lebih2 mcm unta naik haji! on KEPALA PUTAR ALAM
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 4/26/18







----------------

2 ulasan:

Awanama berkata...

bro bro..Dr Mohd Zuhdi Marzuki ini adalah agen nyamuk jentik2 di selangor..jangan lupa krisis selangor pabila pas mahu UG dgn umno dan UG dgn calon parti bebas si penghutang berjuta2..ingat sms jentik2 diselangor dan semoga tuhan memberikan kemenangan kpd jiwa besar dan berani bekas tahan ISA yg mengagalkan UG diselangor..saari sungib..benar PAS tak join umno dan benar umno tak join pas, seandainya mrk bergabung pasti namanya bukan UG..5negeri utk pas and the rest under umno..amacam..politik matang dan bijak tak cara ulama warisan nabi berpolitik dan bersarjana politik islam..

Awanama berkata...

Lebai2 Pas kumpulan UG sangat ghairah dpt bertanding. Bukan krn mrk boleh menang tp krn boleh tolong umno/bn menang