Isnin, 9 Mac 2015

BANGANG MACAM TELOO





 UNDUR NAJIB UNDUR


Ketua Umno bahagian puas hati penjelasan Najib tentang isu 1MDB



Kesemua 154 ketua Umno bahagian yang menghadiri perjumpaan bersama Najib Razak hari ini berpuas hati dengan penjelasan presiden Umno itu berhubung isu 1Malaysia Development Berhad (1MDB), kata  Johari Abdul Ghani.
Ahli Majlis Tertinggi Umno itu berkata, perjumpaan yang berlangsung selama lebih satu setengah jam itu bersetuju masa perlu diberikan agar siasatan lanjut dijalankan kepada 1MDB.
- See more at: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/ketua-umno-bahagian-puas-hati-penjelasan-najib-tentang-isu-1mdb#sthash.5bHxQxGN.dpuf


KAH KAH KAH

woit
ada dua pekara
satu najib bijak
kelentong yang datang
dua semua yang datang
bangang macam teloo

MEMANG BANGANG



----------

7 ulasan:

Awanama berkata...

Ketua UMNO macam lembu makan dedak.

Awanama berkata...

kangkung ditanam luas terbentang
telo ayam merata - rata
kelentong orang yang bangang senang
telo 1MDB terpecah juga

kahkahkah

pergi mampos dengan UMNO

Awanama berkata...

Ketua Umno kaki jilat. Dia ingat pengundi tak faham. Tunggu lah pilihanraya nnt. Kesemua kaki jilat ini akan di perhambatkan

Awanama berkata...

baik makan dedak. ada satu lagi tu, seronok makan taik. ni tuan punya blog ni, makan apa pulak, makan telo tembelang. dah tersinggah kt blog bengong mcm ni, elok komen sekali. apapun, blog bengong macam ni seronok baca...hahahaha

Awanama berkata...

balaci puashati dgn ketua balaci.

takde makna langsung puashati tu.

tak valid

Naza berkata...

Aku baru sedar rakyat Malaysia cuma 160 orang...yang 30 juta tu jin... Hahahaha. Kena report kat Gines Wol Rikod nih... Negara paling sikit penduduk. +PM +bini +Sabri +Mat CGPA + Chan Malek cuma 165 orang deh.... Malikul pun bukan warganegara...

Awanama berkata...

Nape lh dbiarkn Melayu bengap ni memerintah???dr rakyat utk rakyat kpd rakyat...