Jumaat, 10 Julai 2015

JANTAN MENYAMAR





SiAPA 

MALAON iNI


NOTA
negara malaysia dalam bahaya
keselamatn negara terancam
dilaporkan beberapa bank akaun telah dibuka
oleh lelaki  dan perempuan yang tidak dikenali

satu akaun menggunakan nama najib razak
akaun dibuka di ambank

satu  akaun di buka di affin bank
menggunakan nama rosmah mansor
satu lagi menggunakan nama roslan sohari

adakah mereka ini ajen asing?
adalah mereka ini ajen yahudi?
adalah mereka ini ajen lee kuan yew?


Lagi kes menyamar

Ketika Malaysiakinimenghubungi “Roslan Sohari” melalui nombor telefon yang ditunjukkan dalam sebuah dokumen dimuat naik olehSarawak Report, dia menafikan berkhidmat dengan Jabatan Perdana Menteri atau mempunyai kaitan dengan Rosmah.

Bagaimanapun, gambarnya di profil Whatsapp menunjukkan gambar yang sama dengan pemilik akaun dengan di Facebook.


Laman Facebook telah dinyahaktifkan tidak lama selepas laporan 
ini diterbitkan.



KAH KAH KAH
saekor malaon
telah menyamar
menggunakan nama roslan sohari
siapa kenal malaon yang menyamar ini
siapa ada hubungan dengan malaon ini
sila cari malaon ini
sila hubungi interpol
sila buat laporan polis

AJEN AH SENG




-----------------

6 ulasan:

Awanama berkata...

eeekkk...aku kenal org nie...namanye Roslan Sohari..dia pembantu peribadi rosmah mansor lah....ala jgnlah wat lawak plak tak kenal rosmah mansor..baru itu ari kau ckp kat aku yg kau kerje kat putrajaya dgn rosmah mansor..

Awanama berkata...

Kepala Otak !!!!!

Cek gambar dgn Rekod JPN , Passport boleh tau.

Awanama berkata...

menjanda la rosmah kali ni..masih x sedar lg, nasi kangkang dah x power..

Awanama berkata...

Ini agen anwar brahim ataupun brahim ali dan zul bisul.woitt mat mongol, sudah-sudah tipu melayu..dah kantoi pegi mampossla ke monggolia.

Awanama berkata...

Ini agen orang asli tasik bera lah !

Kerja tetap agen ni sebagai mudem untuk sunat konek lembu NFC .

Kini mungkin dah jadi agen mat sekodeng kot

Kah Kah Kah

Awanama berkata...

Ini muka yg bakal menjadi kambing hitam