Jumaat, 10 Julai 2015

LAGI FITNAH SAMPAI






LAGi FiTNAH

SiAPA PULAK

ROSLAN

SOHARi


Sekarang Rosmah pula didakwa terima RM2 juta dalam akaun peribadi


Blog pembocor rahsia Sarawak Report hari ini mendakwa isteri perdana menteriNajib Razak menerima deposit dengan jumlah keseluruhan RM2 juta, di antara 10 Februari dan 23 April tahun ini. 

Menurut Sarawak Report, jumlah itu didakwa didepositkan seorang “pembantu peribadi” Rosmah Mansor bernama Roslan Sohari menerusi 8 transaksi ke dalam akaun Affin Bank milik “Rosmah Binti Mansor (Datin Sri)” di cawangan Bangunan Getah Asli Kuala Lumpur.
"Sarawak Report mempunyai salinan urus niaga ini dan dimaklumkan Roslan hadir di bank itu dengan wang tunai dalam sebuah beg.
Portal berita Malaysiakini, bagaimanapun berkata ia berjaya menghubungi Roslan yang berkata dia tidak tahu mengenai deposit wang yang didakwa dilakukan olehnya.
“Tidak, saya tidak tahu,” katanya dipetik oleh Malaysiakini.
Beliau turut memberitahu portal itu tidak pernah bekerja untuk Jabatan Perdana Menteri, atau pun ada kaitan dengan Rosmah.
- See more at: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/sekarang-rosmah-pula-didakwa-terima-rm2-juta-dalam-akaun-peribadi#sthash.gRQrZGCU.dpuf


 WOiT
kah kah kah
ini mesti fitnah
dulu ada jantan menyamar
buka akaun di ambank
pakai nama najib razak
ini satu lagi menyamar
pakai nama rosmah mansor
ada kah ini orang yang sama
boleh menyamar jadi jantan
boleh menyamar jadi betina
boleh menyamar jadi roslan sohari
bahaya akan sampai
mungkin jantan ini  menyamar 
jadi nik abduh

MENYAMAR

--------------

4 ulasan:

Awanama berkata...

Hek elehh...apa barang RM2j pun nak kecoh, lainlah macam mak lembu dulu RM250j lagi.

Awanama berkata...

Duit rakyat juga tu bukan hasil borosmah meniaga kankung kankang huha huha.kankung biasa bleh petik kat tali air.kankung kankang hanya borosmah yg jual sbb tu sampai tahap juta harganya.apa punya kankung tu.apa punya meniaga tu

panglimo potaseh berkata...

Apo ni sumo jawab tak tahu, tak kona, tak toraso ... Roslan (borapo hari ontah) kato tak tahu ... Mat Zombi apo laaee sumuo dio tak kona, tak tahu ... Si Lori Ompak Tan (Kak Ros) tak payah tanyolah.

Habih camno TT, kalau dah Kak Zeti yang anggun tu pun, bilo ado bondo masuk bersaiz 2.67 laksa pun dio tak teraso apo-apo. Mungkin itulah akibat eeaa bilo bondo Melayu Bugis masuk dalam bondo Arab Turki ... apa pun takda lasa.

Awanama berkata...

apo nak bising2 jang... 2 juta nak masuk kat Rosimah nak buat apo..buat lekat celah gigi sajo.. nak boli seluar dalam pun tak boleh...
tak main la duit ciput 2 juta..
Rosimah selalu main rm24 juta atau lebih 2,3 billion.
Mat sabun pakai sependa rm2 saja pun tak biaing..