Khamis, 10 Disember 2015

TAK ADA KERJA LAIN




FACE BOOK



Perkara yang sudah lama dibangkitkan oleh ramai non muslim.


KAH KAH KAH
woit
tokoh agama ini
bukan nak tanya
siapa beri arahan
bunuh altantuya
bukan nak tanya kenapa
duit derma masuk akaun
pribadi najib
bukan nak tanya apa 
kes scorpene di paris
apa dia kes RM2.6 bilion 
asik asik nak tangkap khalwat
asik asik halal haram

TAK DE KERJA

------------

5 ulasan:

Awanama berkata...

Dah budak bahalol semua nya kan....

Kena pulak dapat gaji main fb internet kat opis

Apa lagi yang nak di buat pon

Melayu Melayu tu kan standard

Apa ada susah....hujung tahun dapat bonus jugak

Kan ada BILYON BILYON lagi boleh enjoy sakan


Kepala Otak !!!!!!!

Awanama berkata...

kalau hidup tak da halai haram boleh jugak hidup tapi macam binatang
malah lebih terok lagi dari binatang
sebab binatang pun bertasbih pada Allah

DIDI KOTA BELUD berkata...

Najib kata...imam arab nama sentulun sentelin berfatwa..haram gulinhkan kerajaannn.....haaaaaaaaahaaaaaaaaa....aku kumpul kahak..aku ludah tb aku sendiri yang ada gambar babi tu....dia ni budu ke apa...orang nak dia step down...orang nak guling dia sorang je....kakakakakakakakaka....harammmmmm......yaaa yaaa..betul cakap dia najibni...memang haram guling guling babi atas bara....kakkakakaakaka

Awanama berkata...


Tanpa nama 11:31PTG...


Apa laaa you nie.... membebel yang bukan bukan...

Macam mana you tahu binatang bertasbih pada allah...

Burung murai beritahu pada you kee???

Itu laaa... melayu...melayu....
Suka cerita yang bukan bukan....
yang tak masuk akal....

ingat semua dunggu macam you

Awanama berkata...

kalau tak pernah baca Quran tak peduli agama walau Islam
ni lah jadinya kesian macam natang tak tau apa

kalu anda melayu bukan agama Islam ok jugakla kata macam tu
tapi kalau Islam kesian

ramai dilahirkan Islam dibesrakan tanpa peduli ajran Islam
hanya bila mati ikut Islam
dah mati tak guna lagi nasib baik orang idup tolong kapan