Khamis, 10 Disember 2015

TERGOLEK DOG





TERGOLEK

DOG




Laporan: SPRM jumpa penderma RM2.6 bilion

Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) telah menghantar pasukan ke Timur Tengah untuk bertemu dengan individu yang menyalurkan RM2.6 bilion ke akaun peribadi Najib Razak.
Pengarah Siasatan SPRM Azam Baki berkata pertemuan itu telah diadakan baru-baru ini.
KAH KAH KAH

Saya Pun Nak Cari Makan: The super donor must be proud to be able to donate the biggest amount of money in living history to a PM.
No world leader has ever received such a large amount, neither was there any donor more generous than this Arab.
In fact, PM Najib Razak should offer him the country's executive jet to fly him here. And, of course, live broadcast his arrival on all major TV because everyone likes to see how a multi-billion-ringgit donor looks like.
Finally, remember to give him a Tun-ship. There is no need to hide such a generous man's identity.
It is a pity that, having donated such a mega sum, he still has to hide like a mouse while the recipient is also on the run from questions on the donation.

Old Timer: Did the MACC team videotape the meeting? If yes, why not just show it and convince the whole world this generous donor actually exists?

Read more: https://www.malaysiakini.com/news/322826#ixzz3twD4munf



KAH KAH KAH

KANTOI LAGI
---------------

4 ulasan:

Awanama berkata...

gila punya sprm
kalau betul cerita ni berapa banyak pula kos menghantar pasukan ke sana?

bazirkan duit pembayar cukai!
patutnya duit tu boleh disalur ke tempat yang lebih baik untuk kebajikan rakyat terbanyak

sprm satu bentuk organisasi yang membazir&perabis duit
tak boleh jana untung.
patutnya bubarkan saja. rugi saja bayar gaji elaun kepada puak2 ni

Awanama berkata...

entah mana punya tok arab depa pi jumpa

mana2 arab pun boleh diupah bg derma

tk penting sapa derma

soalnya kenapa masuk akaun individu?

sebuah negara masukkan duit dlm akaun individu


dulu kt nk lawan ISIS .... berapa kerat ISIS
ada kt malaysia

yg disyaki pun dh ditangkap polis.. tk perlu belanja
juta2 pun. semua menggunakan peruntukan kerajaan


sudahlah najib.. pegi cuti laaa kt pualu carmen

Awanama berkata...

Tak payah percaya lah ke MACC...mereka adalah anjing2 kerajaan saje..aku sejak dulu lagi tak percaya MACC nie...mana bos MACC yg nak cari sampai ke lubang cacing tu...diam aje..

Awanama berkata...

mengaku je duit 1MDB..........
apa mau potong stim........
dah pancut kat port dickson...........
kah kah kah........