Khamis, 29 September 2022

AWAS ! BILA GEROMBOLAN MENANG PRU15 - BANYAK AKTA BARU

 

BILA GEROMBOLAN

MENANG PRU 15

BANYAK AKTA BARU

AMIN

JUGA SEMPADAN

ABRU DI BUAT

AMIN

KHALAS

Hudbenseman commented on
 "POLONG MAKAN TUAN"

Tt sila jawab dengan jujur. Hang rasa lebih sempoi dan banyak point sebelum ph jadi kerajaan atau semasa ph jd kerajaan? Senang cerita mana yang hang lebih suka. Membangkang atau memperbetulkan geng sendiri?


Unknown commented on
 "POLONG MAKAN TUAN"

PH akan kalah PRU15..Pru16 PH akan menang tanpa anwar..opss..jgn lupa lepas kalah pru15, segala mak nenek akta akan dikenakan keatas PH..pru perlukan wang..itu sebab ada langkah sheraton..org2 umno nak jd menteri pas nak jd menteri nak sakau wang projek sana sini..nak jawatan glc..selamanya PH akan kalah..tak kira la khemah besar ke khemah kecik ke..langkah sheraton sbg bukti..mahiadin skim of thing sbg bukti..SELAMANYA PH, ANWAR RAFIZI DAP akan akan kalah..


jgn lupa lembaga daulah dlm gomen pengawai tertinggi dlm kerajaan yg akan sokong UMNO BN PN PAS..semua jentera2 kerajaan akan dipergunakan oleh UMNO utk kalahkan PH..so PH bukan kalah sb tiada sokongan tp jentera2 daulah akan menangkan UMNO..kalo mata2 SB bole tentukan siapa wajib jd PM..apa benda lu nak cerita pasal PH khemah besar boleh menang berbanding khemah kecik..khemah besar ke khemah kecik ke..PH akan kalah..tiada bezanya..GST lepas pru15..peuntukan utk rakyat tiada sb kena bayar wang 1MDB..yg ada cuma subsidi kpd raja dan sultan atas nama peruntukan...sial sungguh keluarga najib ni..celaka la hendaknya..


2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Atok Saka pengkhianat PH mesti
rehat atau pencen dan taubat dari kerja gila dendam kpd Anwar.

Tanpa Nama berkata...

Ph menang kena beli kerusi baby...dalam kete.........ha ha ha...menyusahkan rakyat....kayakan kroni....ha ha ha....