Isnin, 8 Jun 2015

FULUS SI KUM





FACE BOOK

Ulama usul putus hubung dgn Dap. Kini klihatan ada pmimpin mula goyah. Akan brlaku u turn? Ingin kulihat btapa kuat tarikan kdudukan n wang!

KAH KAH KAH
kah kah kah
ya fulus ya fulus
ya anna mau kumpulikum ya fulussikom
ya innak la alda fulussikom
wa wa ta'k malu
wa wak ta'k limun
anta pussy kum
ya amma no 
ya donate ti kum 
wa fulus si la  kom

KUM KUM KUM



-----------------

10 ulasan:

Awanama berkata...

YaH...Yah...YaH...olang lalak olak...ulam ulam layu...YaH...YaH...YaH...PAS is pissed.

Awanama berkata...

tolong diam..geng ug berwhats up cari ayat Quran hadis taurat injil dan zabur untuk memutar usul yang diluluskan muktamar 360° punya U Turn...Saksikan U Turn termasyhur DUPP yang baru di bawah Al Fadhil TG Harun Jin dan Al Phil TG Hadi Suka Saya la Nak Pergi ke tak..

Awanama berkata...

Ha ha ha ha

Kejar dunia buat Orang Orang PAS jadi Ber Tambah BAHALOL

Teringat HADI AL-TOLOL

Awanama berkata...

11:54PTG, kalau buat 360° punya U Turn ia akan balik ke arah yg sama. Betul-betul punya U Turn adalah 180° punya U Turn barulah arahnya akan ke belakang. Tapi jika buat 'air turn back', mereka akan ghaib terus seperti MH370 tu.

Awanama berkata...

Gwa cakap sama lu sudah lama tt ! Lebai sampul surat , lebai bawa tin milo atau uncang bila ada ceramah untuk kutip wang memang pelesit tak tahu malu .

Muktamar atau Mesyuarat Agong pada prinsipnya tunggak menerima atau menolak sesuatu ketetapan oleh perwakilan. Gwa heran binti ajaib tuang presiding membuat helah lucu atas ketetapan yang telah diluluskan oleh perwakilan di muktamar tanpa perbahasan - iaitu memutuskan apa jua hubungan politik terhadap DAP.

Lebai sampul dan uncang seharusnya melepaskan apajua jawatan disemua peringkat samada di Negeri Selangor atau P.Penang .

Woooi lebai jangan buat tak tahu aja - kalu ada maruah letak semua jawatan .

anti tt berkata...

dulu abang mat xmau putus ngan lge dituduh mcm2. gila duit la xbackup presiden la apa la. org pikir pasal penjawat awam kt pp. bkn pasal duit tp pasal nk makmurkan pp ngan dakwah pas melalui jawatan2 yg dipegang. mat sabu nk letak jawatan ja baru la nampak. kena ketok baru tersedar dr kebangangan.tu la ikut sangat ustaz2 muda yg xmumaiyiz dlm politik.pikir nk jawat jawatan ja.buat kerja bangang.skrg nk tgk kputusan msu. dh berabis marah smpai kuar siku lutut cerai talak 3, nk pindah rumah ke nk cina buta blik. PADAN MUKA!

Awanama berkata...

Pesan Quran pasal Ketua Ugama, Al-Baqarah Ayat 34
Perhatian, Tuhan gunakan perkataan "RAMAI"

Sudah tentunya Pesan Quran ini tak pernah di kupas di mana mana ceramah.... yang hadirinnya semuanya buta Quran.
Sebenarnya standard ceramah lebih di focus pasal hukum kencing berak haid tudung aurat sahaja.
Standard sekadar Hukum pasal 'pencuri potong tangan'- pencuri orang kampung
Pencuri ikan bilis, curi ayam, curi moto, curi bini orang.
Tapi curi lembaga tabung main billion-billion, curi LAKI ORANG senyap sepi
Tak reti nak komen, oh ya... tak pernah di ajar masa zaman mardesah dulu, tak ada rujuk hadis
Tapi apa susahnya. semua kesalahan dimaafkan kalau buat sembahyang sunnat Tarawih, pergi umrah, buat masjid.
Macam GodFather back to zero bila pergi dan derma di Church pada setiap hari Ahad.
RAMAI yang kaya-raya dari kesempatan ini.

Beware of Professional Religionists
[9:34] O you who believe, many religious leaders and preachers take the people's money illicitly, and repel from the path of GOD. Those who hoard the gold and silver, and do not spend them in the cause of GOD, promise them a painful retribution.

[9:35] The day will come when their gold and silver will be heated in the fire of Hell, then used to burn their foreheads, their sides, and their backs: "This is what you hoarded for yourselves, so taste what you have hoarded."

Jual jual jual

Awanama berkata...

kah kah kah
al-mursyid al-am aku, kau panggil harun jin.
nanti terkena saka tercerit berit baru kau cari air al-jampi.
al-fulus al-dapat tipu al-melayu.

Awanama berkata...

puluslakum............
semua kelam kabut......
percayalah DAP...............

Awanama berkata...

duit 1MDB kan hilang 27 bilion....ularrrmak takkan tak dpt sikit
kahkahkah