Selasa, 1 September 2015

GARIS POLITIK BERJAYA





AKHiRNYA

SEDAR

WALAU PUN

LAMBAT

Saya terpaksa sertai Bersih 4 untuk selamatkan negara, kata Mahathir

Mahathir Mohamad hari ini menggunakan blog popular beliau bagi menjelaskan sebab beliau membuat keputusan menghadiri perhimpunan Bersih 4 pada hujung minggu lepas, mengatakan beliau terpaksa berbuat demikian bertujuan mencari penyelesaian kepada kemelut didepani negara. 

- See more at: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/saya-terpaksa-sertai-bersih-4-untuk-selamatkan-negara-kata-dr-mahathir#sthash.P8GGfvT9.dpuf

SOHEH

garis politik

tukar tiub

berjaya

KAH KAH KAH 




--------------

7 ulasan:

Awanama berkata...

TAHNIAH !!!!!!!!!

Kalau MAHA FIRAOUN SUDAH IKUT RAKYAT TOLAK MAT BAHALOL aka MAT MONGOL , nampak gaya akan berubah jugak ekonomi negara ke arah lebih baik

Budak Lahanat tu akan pencen jugak , tunggu masa saja

Tak mungkin 30 JUTA RAKYAT nak seksa hidup papa kedana DOKONG BANGKAI HIDUP LAKI BINI

Mat Kampau tunggu masa saja.

Awanama berkata...

BN akn mng bsr p/raya nanti jika PAS taknak join PR. TT jadilah jambatan.

Nazrio berkata...

MALAYSiA TAK AKAN DAPAT ROSMAH
apa ah Lagi najik....

syabas mader,
bravo mader
you gentLeman
apa 'ituuu.?'

kaLau mader sedar dari duLuuu...
dia biar saja BERSiH~1,2,
biar saja demo-demO
anwar tak akan gLamor
bersiH 1,2,3
tak cun...
anwar x boLeh jadi PM
dan yang paLing pasti
maLaysia X akan dapat najik
maLaysia X akan dapat rosmaH
ini Lah 'hantu' yang
menganggu kepaLa mader
mungkin mader terhantuk
dan nak mintak ampun dengan rakyat
syabas mader, bravo mader you gentLeman
pintu untuk 'itu'
terbuka dari ufuk barat
sampai ufuk timur
apa 'itu'...?
aminnnn.!!!

Awanama berkata...

Garis politik sapa yang berjaya? Garis politik Mahathir or TT? Mahathir terang2 cakap dia tak support Bersih tapi cuma nak najib berambus jer...Bila melayu tak turun kali ni garis politik sapa plak yg tak berjaya? Garis politik taik kucing apa jika najib berjaya diterajang oleh mahathir sekarang yg akibatnya kelak BN jadi lagi kuat dlm PRU akan datang...toksah nak bergaris politik sangatlah kalau dah terpegun dan meleleh ayaq lioq dengan silap mata mahathir tuuu...sapa2 pun boleh memperkudakan garis politik yg macam ni untuk kepentingan masing2...sepatutnya mahathir dihalau masa bersih 4.0 haritu sebab dia bukan ambik pot pun dgn tuntutan2 bersih tu...nak selamat negara lah sangat....kah..kah..kah..

Awanama berkata...

Demo budaya kita.kah...kah...kah....Aku rasa TT dah puas sebelum dia pejam mata.Kah...kah...kah...

Awanama berkata...

Undi PAS mmg berharga pada PR. Tapi pimpinan PAS ni emo sangat. Kuat melancap waktu muda. Kesian kat ahli parti. Ada yg terpaksa lepas gian turun BERSIH sambil mengharapkan ulamak2 mereka berubah. Namun sumua ulamaknya sudah menjadi ahlu syurga, mana depa nak bersama rakyat lagi???

Awanama berkata...

mau tak sedar..laporan the star arini bgtau, tan sri mokhzani mahatir rugi -31.73% sejak dari july 15 to aug 26..x caya? tgk the star bahagin ekonomi page 1 & 2..dari list tu, nampak sume kroni2 mahatir kerugian..maknanya tt betul mengenai kaum pmodal national ni, sb mahatir & kroni adalah kapitalis nasional..ini la ktakutan kaum2 pemodal..mahatir sanggup turun bersih sb nak jatuhkan najib tp bukan sokong bersih, bukan nak reform system..mahatir musang bbulu ayam yg sedang mnebar roti telur.telur dari reban najib..kahkahkah...nasi kandar kalah kah atau nasi kangkang menang..atau dua2 masuk penjara sg buloh..